bleidd Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam na pokładzie. Rozkręcajmy to forum 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wyczerpałem limit reakcji 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prykon Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Cześć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s szczerbek jakiś taki dziwny, działów brakuje, ehhh, kiepski to dzień dzisiaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1623 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Cześć kompania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramzes Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Refugees Welcome 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel_pb Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Elo wszystkim w nowym miejscu :_) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paw79 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jestem i ja. PS. Chociaż przez ten miesiąc to lekka schizofrenia będzie. Dla porządku mogliby tamto forum zamknąć już dzisiaj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alek_M Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam, poprzedni nick z forum @lek, ale jakiś skrypt tutaj nie przyjmuje tej nazwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mutissj Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam, ja tutaj z pclaba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 minuty temu, Qrdello napisał: szczerbek jakiś taki dziwny, działów brakuje, ehhh, kiepski to dzień dzisiaj Damy radę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CajraX Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Czołem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovvaI Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Impreza ponoć przeniosła się tutaj ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVLo Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Generujecie największy ruch od dekady na tym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Admini i modzi teraz, "ło kurła, co to taki ruch kto to będzie robił, tyle teraz " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadDog Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, Qrdello napisał: szczerbek jakiś taki dziwny, działów brakuje, ehhh, kiepski to dzień dzisiaj Nie ma tragedii wg mnie. To forum i tak chyba najbardziej przypomina Pclaba. Brakuje mi tylko podkategorii AMD i INTEL w dziale procesorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, MadDog napisał: Nie ma tragedii wg mnie. To forum i tak chyba najbardziej przypomina Pclaba. Brakuje mi tylko podkategorii AMD i INTEL w dziale procesorów. I działu konsol, no halo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galakty Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jedziemy z tematem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gret Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Działy chyba da się dostosować? Prawda? @Ramzes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Też jestem, nigdy tu nie zaglądałem, ale wydaje się być w porządku, mam nadzieję, że gdzieś się zadomowimy, najlepiej jakby nasza większość się gdzieś przeniosła. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Zbierzcie "do kupy" wszystko, co trzeba zmienić/dostosować i zostanie to zrobione. A szczerbol lubię ten 13 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadDog Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @Qrdello jest przecież dział konsol stacjonarnych w Strefie Gracza. Co prawda nie ma wszystkich ale coś tam jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raziel88 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Obecny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt_34 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, tomcug napisał: Zbierzcie "do kupy" wszystko, co trzeba zmienić/dostosować i zostanie to zrobione. A szczerbol lubię ten Proszę odblokować like na początek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureumchaos Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się