Kandelabros Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Saluto! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBomB Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s O AI i o win11 też można dyskutować już w wątkach, zapraszam 😁 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagedy Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Siema ludziska! Smutek po labie niczym ziomka by człowiek stracił Potrzebny wątek o OLED'ach Edytowano %s o %s przez dagedy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s To byl raczej jeden z kilku powodow, ja wiem o jeszcze jednej rzeczy, ale zostalem prywatnie poproszony by o tym nie pisac, wiec nie sprzedam tematu. Na labie ladnych pare rzeczy dzialo sie "off screen". To nie byly fajne sprawy, organy scigania tez byly chyba w to wlaczone, zostawmy lepiej ten temat. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, MasterBlaster napisał: I z tego powodu forum miało by mieć kłopoty? Gdzie tu wina adminów forum? Nie mówię o niczyjej winie. Ale w świetle prawa Administrator odpowiada prawnie za publikowane treści. Więc w sytuacji gdy wynika z tego jakaś grubnia, to jako, że było to na jego platformie i pełni on rolę usługodawcy, może pełnić rolę w ewentualnym postępowaniu przynajmniej w charakterze świadka. Przed chwilą, Element Wojny napisał: To byl raczej jeden z kilku powodow, ja wiem o jeszcze jednej rzeczy, ale zostalem prywatnie poproszony by o tym nie pisac, wiec nie sprzedam tematu. Na labie ladnych pare rzeczy dzialo sie "off screen". To nie byly fajne sprawy, organy scigania tez byly chyba w to wlaczone, zostawmy lepiej ten temat. Dokładnie tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blabla123 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ciekawe kiedy przebijemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przebijemy szybko. Sam sie przeniose calosciowo po poludniu, z domowego kompa, bo seryjnie nie ma co liczyc ze lab bedzie otwarty tak dlugo jak jest w oswiadczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakarotto Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Czołem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, tomcug napisał: Zbierzcie "do kupy" wszystko, co trzeba zmienić/dostosować i zostanie to zrobione. A szczerbol lubię ten I to się nam podoba, dziękujemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amp Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s I jam ci tu przybył. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, Ramzes napisał: Jeśli się da, dostosujemy. Wrzućcie wszystkie prośby Dźwięki powiadomień nowych postów oraz wiadomości tak jak było na PCLabie, było to mega wygodne. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolly Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jestem i ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s A tak w ogole to podziekowania dla zarzadzajacych tym forum/ta strona za przygarniecie nas, prawie bezdomnych. Nie bedziemy sprawiali problemow 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekRTX Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Obecny XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTX2137 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Same RTX-y na forum będą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulc Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, Element Wojny napisał: Nie bedziemy sprawiali problemow Ech. Myślałem, że wątek o Veilguard jednak będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, RTX2137 napisał: Same RTX-y na forum będą! Rtx 4090 to Ty? czy 5090 ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, Vulc napisał: Ech. Myślałem, że wątek o Veilguard jednak będzie. Pamietajmy, ze to nie Lab. To ITH. Inne forum, inni admini, inni moderatorzy, mozliwe ze podobne, ale jednak troche inne zasady. Zapewne jakis admin/mod dosc szybko sie do nas odezwie, zeby pewne sprawy wyjasnic, zeby nie bylo potem jakichs nieporozumien. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulc Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wiadomo. Co nie zmienia faktu, że nikt nie będzie się gryźć w język za każdym razem. Chyba nie tędy droga. Reszta jest do ogarnięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blabla123 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 39 minut temu, Qrdello napisał: Trolololo pierwszy zbanowany to on powinien być :> Skąd ten screen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTX2137 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, ODIN85 napisał: Rtx 4090 to Ty? czy 5090 ? 9090! Inny, ja od AMD, najlepszej firmy od procesorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, blabla123 napisał: Skąd ten screen? Strona główna It. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badalaman Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jestem i ja 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, blabla123 napisał: Skąd ten screen? Główna jest temat o nas, a pod nim komentarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blabla123 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Takie foto dali, że przegapiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się