Sheenek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Mistrz okazji, ile tych tematow @azgan naklepales? Edytowano %s o %s przez Sheenek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, Maciek. napisał: No tak właśnie o tobie pomyślałem, jak zobaczyłem braki w reakcjach Co Voltq zrobi bez Damy szczerbola i dodatkowe reakcje ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulc Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 22 minuty temu, Grandal napisał: Swoją drogą to my się na ITH w buciorach zwaliliśmy z Laba i na tą chwilę powinniśmy trochę zejść na ziemię. Trzeba się dotrzeć. Z głową dotrzeć, a będzie dobrze. Oczywiście, że tak. Równocześnie nie róbmy z siebie męczenników, bo nikt tutaj nikomu łaski nie robi. Takie, hehehe, żarciki że "młodzi" są, trzeba ich nauczyć prawa ulicy, były z pewnością zabawne. 30 lat temu, jak mieliśmy pistolet z kija i czerwoną czapeczkę ze śmigiełkiem. Można się trochę poprzepychać, ale ten koleżka wyżej chyba zbyt poważnie podchodzi do tematu. No offense. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Spoko Pany, juz na ppc zapowiedzieli, ze za kilka dni cos sie na ich forum zmieni hf gl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Sheenek napisał: Mistrz okazji, ile tych tematow @azgan naklepales? Całe 3 licząc razem z tym 🤭 3 minuty temu, michasm napisał: Tutaj rozchodzi się chyba o reakcje w danym tygodniu? Dokładnie 👍 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, ryba napisał: Spoko Pany, juz na ppc zapowiedzieli, ze za kilka dni cos sie na ich forum zmieni hf gl. Może chcą moda działu cpu z awatarem "amd red team"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s będzie dodana większa różnorodność reakcji? i możliwość większej ilości kliknięcia like itd? bo już mi się skończyło na dziś a dopiero rozpocząłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 5 minut temu, Vulc napisał: Oczywiście, że tak. Równocześnie nie róbmy z siebie męczenników, bo nikt tutaj nikomu łaski nie robi. Takie, hehehe, żarciki że "młodzi" są, trzeba ich nauczyć prawa ulicy, były z pewnością zabawne. 30 lat temu, jak mieliśmy pistolet z kija i czerwoną czapeczkę ze śmigiełkiem. Można się trochę poprzepychać, ale ten koleżka wyżej chyba zbyt poważnie podchodzi do tematu. No offense. Wymieniliśmy z Dziarą pmki, sytuacja jest wyjaśniona i spokojnie, będzie dobrze. Dziarson ma specyficzny styl bycia, ale jako moderator nigdy nikogo niewinnego nie skrzywdził. Przed chwilą, voltq napisał: będzie dodana większa różnorodność reakcji? i możliwość większej ilości kliknięcia like itd? bo już mi się skończyło na dziś a dopiero rozpocząłem Tak, będzie. Jutro robię kompilację wszystkiego do zmiany/naprawy i admin się zajmie. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marb one Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, tomcug napisał: Jacek, prośba żebyś zluzował, bo nowoprzybyli nie ogarniają Twojego stylu bycia Wszystkich obecnych przepraszam za tę sytuację, postaramy się poprawić ;) 1 godzinę temu, Dziarson napisał: Zajmijcie sie soba jest was dość niektórzy nawet dorosli nikt was tu za rece nie bedzie trzymal, byl pclab pclaba nima. 1 godzinę temu, prystek napisał: nie skad to tylko przyjemny wstep jak wygląda to dopiero zobaczysz 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: Może Ty lubisz się z typami za ręce trzymać, my niekoniecznie Jeszcze dzień się nie skończył a już są pierwsze tarcia. Uroczo, prawie jak w domu 😂 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abudabi Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Hejka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 10 minut temu, lukadd napisał: Każdy dobrze interpretował, a raczej przynajmniej 90%, zwykli userzy nieraz cię upominali, albo dawali różne tipy żebyś zluzował Bez skutku. Ogólnie i tak bardzo lajtowo moderacja ciebie traktowała. Zawsze kulturalnie pisałem nikogo z forumowiczów nie obrażałem , po prostu mam zazwyczaj odmienne zdanie od większości ale w odróżnieniu od pewnych religii nie narzucam komuś swojego zdania jako jedynie słuszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, azgan napisał: Jeszcze dzień się nie skończył a już są pierwsze tarcia. Uroczo, prawie jak w domu 😂 Trza się dotrzeć, będzie dobrze @voltq, @lukadd może na PW sobie to wyjaśnijcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, tomcug napisał: Tak, będzie. Jutro robię kompilację wszystkiego do zmiany/naprawy i admin się zajmie. O ja a na Labie przez 4 lata po wył. strony głównej nie można było się doprosić poprawek normalnie szok że tak się da i że komuś będzie się chciało - dzięki 😁👍 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 14 minut temu, Maciek. napisał: No tak właśnie o tobie pomyślałem, jak zobaczyłem braki w reakcjach Co Voltq zrobi bez bez cofused jak bez ręki to obowiązkowa reakcja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Ciastovy Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Na rozkaz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: Ale chociaż znalazłem szybko odpowiednik Kadajo 😂😂😂 Właśnie a gdzie jest kadajo 🤔? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukadd Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 5 minut temu, Krzysiak napisał: @voltq, @lukadd może na PW sobie to wyjaśnijcie To ogólnie nie jest żadna prywatna sprawa z tymi jego banami, a ogólna publiczna. Ale ja sobie daję już spokój bo dalej jak grochem o ścianę 1 minutę temu, azgan napisał: Właśnie a gdzie jest kadajo 🤔? W pracy @tomcug da radę dodać gdzieś do emotek prawilnego szczerbola? Edytowano %s o %s przez lukadd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wraca z pracy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawiduser143 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Czas zrzucić graty z garba i rozgościć się w nowym domu, które kojo wolne? Edytowano %s o %s przez dawiduser143 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, lukadd napisał: W pracy I co wiosła mu zabrali że nie nie dopłynął czy pontony się skończyły ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozzbi Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s jak każdy to .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawiduser143 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 24 minuty temu, ryba napisał: Spoko Pany, juz na ppc zapowiedzieli, ze za kilka dni cos sie na ich forum zmieni hf gl. Za kilka dni to mogą co najwyżej przeglądać forum ITH Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, dawiduser143 napisał: Za kilka dni to mogą co najwyżej przeglądać forum ITH spoko, to rekiny biznesu, rozkreca to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DITMD Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 10 minut temu, azgan napisał: I co wiosła mu zabrali że nie nie dopłynął czy pontony się skończyły ? Trochę to mu zajmie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się