azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 20 minut temu, tomcug napisał: Wymieniliśmy z Dziarą pmki, sytuacja jest wyjaśniona i spokojnie, będzie dobrze. Dziarson ma specyficzny styl bycia, ale jako moderator nigdy nikogo niewinnego nie skrzywdził. Najważniejsze że sytuacja wyjaśniona i żeby nie robić kwasów już na starcie bo po co to się ma później ciągnąć? 😉 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawiduser143 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @ryba 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Platun Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jestem i ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, dawiduser143 napisał: Za kilka dni to mogą co najwyżej przeglądać forum ITH Wyścig z czasem kto będzie szybszy ithardware.pl czy PurePC ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ITH Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Witam, czy można tutaj nabijać sobie posty? Edytowano %s o %s przez Tomek_ITH Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unadarek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Oooo więcej was matka nie miała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @Kadajo czy to Ty, czy ktoś się za Ciebie podszył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, unadarek napisał: Oooo więcej was matka nie miała Miała ale nie wszyscy jeszcze dopłynęli część robi dopiero wodowanie 😂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, Tomek_ITH napisał: Witam, czy można tutaj nabijać sobie posty? Można 3 minuty temu, Krzysiak napisał: @Kadajo czy to Ty, czy ktoś się za Ciebie podszył Napisz ktoś do niego na labie, czy to on, bo tutaj już się przebierańcy desantują. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffi23 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) @tomcugzapytałem go w PW na labie, jak odpisze to dam znać. Edytowano %s o %s przez Krzysiak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unadarek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, tomcug napisał: Można Napisz ktoś do niego na labie, czy to on, bo tutaj już się przebierańcy desantują. Tak tak :-) coraz więcej przebierańców i coraz ciężej o orginał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Krzysiak napisał: @tomcugzapytałem go w PW na labie, jak odpisze to dam znać. Dzięki, bo nie ma potrzeby, żebyśmy pisali w kilku naraz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sert Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Señores con permiso buenas tardes https://www.tiktok.com/@venturascristian/video/7423027101193751840 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 5 minut temu, tomcug napisał: Napisz ktoś do niego na labie, czy to on, bo tutaj już się przebierańcy desantują. Zrobione 😉 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Odpisał, to nie on. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBlaster Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Na pclaba zbyt często w ciągu ostatnich lat nie zaglądałem, ale nie mogę się przyzwyczaić do tego jak tutaj jest "wąsko" Da się to jakimś stylem zmienić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatality Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @MasterBlasterTo trzeba zmienić z poziomu edycji skryptu strony, u mnie na 21:9 to w ogóle jest wąsko. Można by było pomyśleć nad tym w przyszłości @Ramzes 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Z tych, które są obecnie na serwerze, to nie, ale admin ogarnie to jak najszybciej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s kadajo mi odp. na PM i faktycznie jest w pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jestem panowie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Digger Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Udowodnij że to naprawdę ty XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Tak to on Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 27 minut temu, tomcug napisał: Dzięki, bo nie ma potrzeby, żebyśmy pisali w kilku naraz Moder zablokował prawdziwego kadajo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Przed chwilą, Digger napisał: Udowodnij że to naprawdę ty XD To on Potwierdzone przez PW na labie Edytowano %s o %s przez Krzysiak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się