Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

Recommended Posts

2 minuty temu, Pawcio napisał:

Zostaw trochę dla innych, było dziś w tej samej cenie, w morele to wykupili w kilka godzin.

Coś tam kupiłem dla znajomych, ale i tak boty wszystko co najlepsze wykupują niestety. Zjadacz chleba nie ma dostępu do najlepszych ofert. 

16 minut temu, azgan napisał:

Ale po co? Teraz tutaj x-kom i morele mogą inwestować skoro forum PCLab znika. Nie muszą wykupować całego forum skoro mogą zrobić to samo co robili na Labie 

To zupełnie nie ta skala. PCL jest naprawdę wielki jak się patrzy na te nasze ostatnie forumowe niedobitki w Polsce.

Jakby sobie x-kom podpiął pcl pod forum.x-kom.pl :D (obecnie mają tam jakieś małe forum)

Edytowano przez Wu70

Wielkie brawa Panowie dla Was za próbę odtworzenia i przeniesienia wszystkiego co się da ręcznie z Laba 👏. Wyszło lepiej niż się spodziewałem a to raptem kilka godzin od rana. Forum ithardware.pl ożywiło się i zmieniło na lepsze 😁. Dobra robota 👌.

• Upvote 1

2 minuty temu, Wu70 napisał:

To zupełnie nie ta skala. PCL jest naprawdę wielki jak się patrzy na te nasze ostatnie forumowe niedobitki w Polsce.

Jakby sobie x-kom podpiął pcl pod forum.x-kom.pl :D (obecnie mają tam jakieś małe forum)

Serio? Ty widzisz co tu się dzieje od rana? Inwestowali w forum bez strony głównej przez 4 lata a po przejściu tej samej bazy użytkowników z laba to nie ta skala? Tutaj jest możliwość inwestycji w coś co może się dalej rozwijać a nie trupa 

Przed chwilą, B166er napisał:

Witajcie.

Ryszardzie choć jeden znajomy się trafił <hug>.

Przy okazji zapytam: Do kogo się zgłosić celem zmiany nicka? Nieco się rozpędziłem i ostatnie dwa znaki dałem z małej litery.

Do admina @tomcug

1 minutę temu, Mindstorm napisał:

Witam.

Więc to tu nielegalni imigranci i uchodźcy przybyli. :piwko:.

Legalni legalni, przyjęli nas i konta też uczciwe założone :D

3 minuty temu, azgan napisał:

Serio? Ty widzisz co tu się dzieje od rana? Inwestowali w forum bez strony głównej przez 4 lata a po przejściu tej samej bazy użytkowników z laba to nie ta skala? Tutaj jest możliwość inwestycji w coś co może się dalej rozwijać a nie trupa 

Serio, tam masz w tej chwili tylu użytkowników online co tutaj zarejestrowanych użytkowników przez cały okres, ith nigdy tak się nie rozwinie jak porzucony lab, nie te czasy :)

Nie ta skala ale co zrobić, coś się kończy, coś zaczyna. Zawsze trochę żal.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...