Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

Recommended Posts

6 godzin temu, hwdp43 napisał:

Poka cyce :P

Chociaż raz byś dla odmiany coś innego zarequestował :(

4 godziny temu, RyszardGTS napisał:

@Ayane O Ayane! :D Stała bywalczyni działu śmietnik i "bicia śmietnikowego rekordu"

Ciekawe kiedy ktoś napisze....

Długo nie trzeba było czekać :rotfl: 

Nie uwolnię się od tego, na to wychodzi :E

• Haha 1

7 godzin temu, hwdp43 napisał:

Poka cyce :P

No to sam poka siusiaka :E.

Tak na marginesie lata temu miałem podpisaną umowę z RASP (na publikacje gościnne). Od 31.10 nie mam już podpisanej umowy z RASP. To co zrobili z PCL pokazało, że na wartościowych treściach im nie zależy. Swoje treści uważam za wartościowe, więc widocznie nadajemy na zupełnie dwóch różnych falach. A puszczanie contentu u siebie to jednak puszczanie go u siebie.

Plus taka moja rada: miejcie zawsze kopię lokalną swoich wpisów które macie prowadzone jako poradniki lub wątki zbiorcze na forum. Na ForumPC dawniej chciano położyć łapę na moich, które błyskawicznie ewakuowałem na blog. Potem mimo nielogowania latami, znęcano się nad profilem aż do momentu rozpoczęcia kasowania wpisów, więc zawsze warto mieć backup.

Edytowano przez EvilKillaruna

1 godzinę temu, CajraX napisał:

Już czuję co się musiało dziać w temacie covidowym podczas szczytu. Nawet na małym mtenis taki temat bił rekordy popularności. I wyzwiskxD

Ogólnie temat był przydatny, jeden z popularniejszych na forum (o ile pamiętam dziesiątki tysięcy odpowiedzi), dawano newsy medyczne i statystyki, można było się wymieniać informacjami odnośnie do własnego zdrowia i robić porównania. Było tam jednak paru awanturników i zamknięto temat. Chyba nawet skasowano.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...