Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Filip454 napisał(a):

To co, pewnie o 15 będzie tango down i bujamy wroty do domu? :(

Tango down nastąpił dziś o godzinie 9:32 i o tej godzinie Titanic PCLabowy zatonął na dno, orkiestra postarała się, grając muzykę dla naszych uszu do końca.

Edytowane przez Spl97
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, RyszardGTS napisał(a):

@sirlukas O! stary wyga :piwko: 

Pojawiłeś się na labie i lab padł.. chyba jesteś jednym z jeźdźców apokalipsy, śmierć (forumków) :E 

Mówią mi Dziki Gon ;)

A tak na poważnie, to wszedłem przypadkiem bo myślałem, że zamknięcie jutro i nie skopiowałem sobie linka do tego wątku.

Ja tylko kliknął w link i wrócił do PCLAb, a tam 404... także ten teges, Helloł Młodzieży!

Opublikowano
16 minut temu, Spl97 napisał(a):

Tango down nastąpił dziś o godzinie 9:32 i o tej godzinie Titanic PCLabowy zatonął na dno, orkiestra postarała się, grając muzykę dla naszych uszu do końca.

Tak jak zapowiadaliśmy. Jeszcze dzisiaj zdążyłem coś napisać, na chwilę zamknąłem stronę, a potem to już 404.

• Upvote 1
Opublikowano
16 minut temu, indexinfio napisał(a):

Tak jak zapowiadaliśmy. Jeszcze dzisiaj zdążyłem coś napisać, na chwilę zamknąłem stronę, a potem to już 404.

Sam przewidywałem trzy opcje na zaoranie laba przez adminów, pierwsza o północy w nocy z czwartku na piątek, druga to gdy kończą robotę i będą mieli fajrant, czyli o godzinie 15/16, a trzecia to w nocy z piątku na sobotę. Wygrała opcja, która jednak nie była przewidziana, czyli dziś rano.

Opublikowano
24 minuty temu, indexinfio napisał(a):

Certyfikaty SSL posypaly sie 2 godziny wczesniej. Bez secure connection jeszcze kilkadziesiat minut dzialalo.

Opublikowano (edytowane)

Dobrze przewidziałem, że admin przyjdzie do pracy, zaparzy kawę i zrobi, co mu kazano.

Wykonał ktoś pełną kopię?

1 minutę temu, Filip454 napisał(a):

Archiwizacja jeszcze długo będzie możliwa, zapraszam do wątków, pochwalcie się zdobytymi artefaktami :E

No nie bardzo, bo główna przekierowuje do komputerswiat.pl, a inne podstrony 404 Not Found.

Edytowane przez WebCM