Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 27.12.2024 o 12:25, Gonzo3211 napisał(a):

U mnie najpierw był pcformat bo kupowało się gazetki, potem pclab, a teraz ithardware :E .

a kolego jeszcze komputer świat jako gazeta i chip, ale chip mi średnio podchodził bo za dużo ooo grach, a potem się już przerzuciłem na pcformat i internety.

W dniu 21.12.2024 o 10:38, GordonLameman napisał(a):

Mam takiego psa w awatarze, jakiego akurat posiadam :)

był berneńczyk, nowofundland, a teraz jest sznaucer miniaturowy.  :)

Witaj Gordon - coś czuje że będziesz wszystkich jechał do spodu xd

• Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, Marches napisał(a):

a kolego jeszcze komputer świat jako gazeta i chip, ale chip mi średnio podchodził bo za dużo ooo grach, a potem się już przerzuciłem na pcformat i internety.

Był i komputer świat i komputer świat gry, wszystko było. Chipa nie pamiętam żebym kupował, może z braku laku któryś numer.

• Sad 1
Opublikowano
3 godziny temu, Kamiyanx napisał(a):

Ja tam kupowałem CD-Action :heu:

Do tej pory na strychu trzymam tego tony. CD-Action swojego czasu to było coś pięknego. Aż na kibel sie szło z przyjemnością i znikało tam na godziny :E

8 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Siema!

już to robię :E 

W snach swoich :rotfl:

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

W snach swoich :rotfl:

Jako gość powtarzający kłamstwa Jacka Kurskiego i inne ignoranckie bzdury i nazywający PiS mniejszym złem, powinieneś siedzieć cicho.

Caly off top orze cie jak burą suke, a ty nawet tego nie potrafisz dostrzec. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 28.12.2024 o 17:18, SM_M4E5TRO napisał(a):

Zawodowo klepie kod, i chat gpt to szybszy i fajniejszy google :lol2: 

Ale sugerowanie sie bardziej zlozonym kodem od prostego alglrytmu - bez weryfikacji lub przeróbki to samobójstwo

W pełni się zgodzę. Wreszcie wyszukiwarka taka, jak powinna być :D Żadnych reklam i lania wody, jak to jest w artykułach w sieci, gdzie aby znaleźć jakąś krótką odpowiedź, trzeba przekopać się przez 10 artykułów, które są nie na temat i dopiero w 11 artykule się znajduje to, co się chce, po przekopaniu się przez 98% jego śmieciowej treści. Ale jak piszesz, trzeba wszystko weryfikować.

CD-Action był najlepszy :) Zwłaszcza dział z odpowiedziami na pytania czytelników, gdzie redakcja cisnęła z nich bekę (choć pewnie pytania były ustawione). Dobrze wspominam też Chip, Reset, ŚGK, Click.

Edytowane przez Áltair
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

A teraz... 2025 się zbliża i ani papierowych magazynów, grup dyskusyjnych, IRCów, fora dyskusyjne umierają.

Cieszę się, że mogłem zapoznać się z analogowym i cyfrowym światem. Końcówka lat 90-tych jest w moim mózgu wyryta jak rylcem. Coś pięknego. To jest uczucie jakbym już kiedy miałem te 25 lat przeżył życie tak naprawdę. Tak wiele udało mi się poznać ciekawych rzeczy.

Jestem bardzo wdzięczny za to, że mogłem się wychowywać na moście zbudowanym z trzech najbardziej znienawidzonych generacji (w tym każda z nich nienawidzi siebie nawzajem :E).

Zapach farby drukarskiej, zapach komputera, zapach kurzu na starym komputerze, "pancerność" obudowy beżowego PC. Człowiek wtedy widział cały horyzont przed sobą, tylko szkoda, że nie widział czyhających przeszkód. Jedynie o to mam żal, że nie uczył mnie nikt takiej "przebiegłości", ale jednocześnie "uprzejmej" :E Zbyt spokojne to czasy były i dlatego dopiero krytyczne sytuacje oraz wszelkiego rodzaju tragedie wzbudzały lęk i strach, uruchamiając tym samym naukę na błędach...

Kurczę, piszę jakbym umierał :E Być może jakaś część mnie rzeczywiście umarła. Na pewno mam problem z wskrzeszeniem tej ciekawości świata i "jarania się" wszystkim co pojawi się nowego na drodze.

Edytowane przez Filip454
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Cześć Wszystkim, z którymi się jeszcze nie znam i pozdr dla dtarych znajomych. 👋 

Szukują się interesujące premiery, więc pora sie zarejestrować.

Postanowienie noworoczne: traktować forum komputerowe zgodnie z przeznaczeniem i nie angażować się tematy polityczne, religijne oraz finansowe. xD

Edytowane przez Karister
  • Upvote 1