Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 4.01.2025 o 15:15, Spl97 napisał(a):

57-58k postów było najwięcej i takowym rekordzistą był @Krzysiak.

22 godziny temu, Bono_UG napisał(a):

a) opierniczają się w robocie

b) moderatorzy jak korzystali ze standardowych opcji, to nabijała się standardowa formułka o zamknięciu tematu, czyli +1 do postów

c) większość z największą liczbą postów, to jednak byli starzy Labowicze, przez te 20 lat można nabić licznik bez większego wysiłku

Nie spojrzałem przed zamknięciem, ale pewnie Boro nadal był w pierwszej 10 może 20, a od wielu lat już nie logował się. Nabił licznik w spamerskich tematach i tyle (jeżeli dobrze pamiętam, to był bardzo aktywny w Humorze).

Jak się siedzi w jakichś popularniejszych ale luźnych tematach, to można dosyć szybko nabić paplaniną.

Stawiam na Boro666

Licznik nie obejmował postów ze Śmietnika, w którym Boro był również mocno aktywny. Nawet tylko oficjalnymi postami potrzebne było co najmniej 5 lat żeby przebić Boro, który już wtedy się nie logował.

Opublikowano
W dniu 31.12.2024 o 20:02, Filip454 napisał(a):

Kurczę, piszę jakbym umierał :E

@Filip454 odnajduję swoje myśli w Twoich postach 8:E Ostatnio już coraz rzadziej odwiedzam swoje ulubione tematy, jakieś to wszystko takie nie wiem...

fdee7ec21642bb24023daca551351602fa99e5c8

5 godzin temu, sierotaZpclaba napisał(a):

Pamiętajmy, że Internet niczym papier, przyjmie wszystko. Można mieć dwu etatową pracę, pełne życie towarzyskie, największego (pcta) i mieć 100k postów na forumku. 

YDSiwNt.jpeg

o właśnie tak wyobrażam sobie tych wszystkich ekspertów z politycznego 8:E

Opublikowano
10 godzin temu, Áltair napisał(a):

Około. Nikt nie miał sto tysięcy. Ale po 80-90 wydawało mi się, że było.

Według licznika 58k z hakiem miałem i zajmowałem pierwsze miejsce...z tym, że ja w śmietniku praktycznie nie pisałem, gdy byli tacy którzy sporo tam naklepali i nie zaliczył licznik.

Opublikowano
W dniu 30.12.2024 o 16:23, Marches napisał(a):

Witaj Gordon - coś czuje że będziesz wszystkich jechał do spodu xd

W dniu 30.12.2024 o 18:06, GordonLameman napisał(a):

Siema!

już to robię :E 

Gordon w dziale polityka, to największa pozyskana wartość dodana w IThardware forum, względem forum pclab  :E

• Haha 1