takie moje założenie, mogę sie mylić dlatego założyłem temat i pytam a nie jakiś przydupas.. szukałem co to może być i jedyne co mi wyskoczyło to właśnie to ze mieli problem z tym procesorem(takie same objawy) i zmieniali ustawienia w bios, nie znam się na tym zbytnio dlatego pytam..
Ten temat to jeden wielki żart.
Na 86% baterii zrobił niecałe 300km, po czym podładował się, byle dojechać do celu, a potem targał prąd u rodziny.
Jak można się takim czymś chwalić i uważać to za normalne? A jakby rodzinka miała jednofazową instalacje, to ile byś się ładował? Dwie doby? Czy pojechałbyś się ładować pod Biedronkę?
@Kanzu może steam przy zapisie coś konwertuje, nie mam pojęcia, w grze na oledzie wygląda dla mnie świetnie. Na szybko jakieś dwa zrzuty bez HDR'a tą samą metodą czyli F12
Jak masz źle ustawione niektóre tiimingi to płyta może mieć problem przy trenowaniu.
Jak masz zbyt niskie VCCSA może być to samo.
Poza tym zacznij porządnie testować stabilność pamięci skoro gry się sypią tzn, że daleko to stabilności
Niskie tcke czy tfaw w praktyce nic nie daje to samo tyczy się tcwl nie ma sensu dawać dużo niższego względem tCL.
Za to trefi warto chociaż podnieść do 131k
Rekomendowane odpowiedzi