Kadajo 9 791 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Piękna odpowiedz AI, nawet przez sekundę bym jej nie ufał To by było na tyle jeśli chodzi o "fanless design" 1
Kyle 514 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): Piękna odpowiedz AI, nawet przez sekundę bym jej nie ufał Niby jakiś "Jose" odpowiedział, czyli jakiś ludź: https://www.lg.com/us/monitors/lg-32gx870a-b-gaming-monitor (trzeba rozwinąć "Q&A") Edytowane 2 Stycznia przez Kyle
Jedi88 230 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 3 godziny temu, DżonyBi napisał(a): Przed zakupem Po zakupie Czyli zamiary WOLEDa wyszedł ŁOLED. 1
Ghost589 8 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) 5 godzin temu, Jedi88 napisał(a): Mogę zapytać o powód zwrotu tego Gigabyte? Edytowane 2 Stycznia przez Ghost589
Kadajo 9 791 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia No to tera rozumiem, po co te wentylatory w monitorach LG 1 2
sideband 3 011 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia To nie chłodzi matrycy tylko elektronikę, która steruje matrycą.
Kadajo 9 791 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia A elektronika grzeje się od matrycy ? Bo nie da się ukryć ze OLED raczej do chłodnych nie należy JA u siebie czuje ze matryca robi się ciepła wyraźnie, a nawet HDR nie używam Mam jakiś taki mieniak ciepła z ali to mi teraz pokazuje 35 stopni na pełnym białym kolorze i rośnie o 0,1 stopnia tak co 10-15 sekund, doczekałem do 38
musichunter1x 1 605 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia To co, oni dalej nie używają metalowych pleców dla matrycy, aby robiły za radiator? Panasonic dawno temu we wyższych modelach właśnie dbał o chłodzenie matrycy, stąd lepsze parametry wyciskał.
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) W dniu 2.01.2026 o 00:49, Spychcio napisał(a): Jest foto i oficjalne info Ciekawe jak to będzie wyglądać i jak banding. Czy samsung ma odpowiedź na tandem w swoich QD? co pokażą na CES. Ja jednak bym wolał QD 5k2k ablo 4 gen 3440x1440 Edytowane 3 Stycznia przez Mistrz zakonu Paladynów
Kadajo 9 791 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 11 minut temu, musichunter1x napisał(a): To co, oni dalej nie używają metalowych pleców dla matrycy, aby robiły za radiator? Panasonic dawno temu we wyższych modelach właśnie dbał o chłodzenie matrycy, stąd lepsze parametry wyciskał. Widziałeś jak wygląda oled LG z tylu kiedyś ?
MaxaM 1 957 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 13 minut temu, Kadajo napisał(a): Widziałeś jak wygląda oled LG z tylu kiedyś ? Ale oni smażyli na G5. Topowe modele oledów są nieraz grubsze od telewizorów LED. Chyba logiczne, że nie bez powodu tak wyglądają Tutaj przykład C5 vs G5 Samsung 90F vs 95F 21 minut temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): Czy samsung ma odpowiedź na tandem w swoich QD? co pokażą na CES. Już było wrzucane wyżej. Panele RGB QD 360 Hz Edytowane 3 Stycznia przez MaxaM 2
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 9 minut temu, MaxaM napisał(a): Już było wrzucane wyżej. Panele RGB QD 360 Hz To? https://videocardz.com/newz/samsung-starts-shipping-34-inch-219-360hz-qd-oled-panels-with-v-stripe-subpixel-layout Kurna dawać mi już CES A nowe monitory pewnie w sklepach u nas marzec/kwiecień Edytowane 3 Stycznia przez Mistrz zakonu Paladynów
MaxaM 1 957 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) To, to. Sam chcę kupić 34", ale pewnie póki do polski zawitają minie wiele miesięcy Chyba gdzieś widziałem, że tftcentral mają już gotowe recki tych monitorów Edytowane 3 Stycznia przez MaxaM 1
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia @MaxaM No ja na tego się czaiłem https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/monitor-dell-alienware-aw3425dw-34-2-3440x1440-240hz-0-03-ms-gtg-curved?gad_source=1&gad_campaignid=20291594387&gbraid=0AAAAADoIO6-xC10AxzdDyMC6TpVmcTkO0&gclid=CjwKCAiAmePKBhAfEiwAU3Ko3LdpvTmNH06kiDYAhVonSZOViIHJtfgopfxRpgc-JDwzw_EeHskzvBoCws4QAvD_BwE ale najpierw GPU zamówiłem. Zanim tego kupię to wyjdą pewnie jakieś nowsze oby no
Phoenix. 6 908 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia https://videocardz.com/newz/german-outlet-shows-first-photos-of-v-stripe-subpixel-layout-on-msis-mpg-341cqr-qd-oled-x36 1
Lameismyname 3 943 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia @Phoenix. E? Coś przespałem? Już 5 gen QD-OLEDa? 1
Krzysiak 3 141 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Jak tak patrzę na te pasy u niektórych to mi się chyba w miarę dobrze trafiło jak na budżetowe 34", foto zrobione w trybie hdr.
MaxaM 1 957 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia @Lameismyname https://tftcentral.co.uk/articles/qd-oled-generations-infographic-and-faq W przypadku ultrawide będzie to ogromny skok z gen2 1
Lameismyname 3 943 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) @Krzysiak A co to za zakładka 6 od lewej? Edytowane 3 Stycznia przez Lameismyname
Pan Mateoo 779 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia lepiej niech ma zapisane niz potem placze na forum ze ma wirusy czy cois ;e 1
VRman 3 323 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Komputerowe nerdy się nabijają z człowieka zainteresowanego byciem fit. Wstyd! Sami byście na siłownię poszli, a nie się z biedaka naśmiewacie, że ma zakładkę o ćwiczeniach i pakowaniu (czy tam re-pakowaniu. Pewnie to nowe słowo na to, jak ktoś kiedyś był napakowany, ale sflaczał i teraz wraca do formy) 1
musichunter1x 1 605 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 8 godzin temu, Kadajo napisał(a): Widziałeś jak wygląda oled LG z tylu kiedyś ? Widziałem dawno temu, ale liczyłem że coś się zmieniło na lepsze, a nie gorsze. Panasonic LZ2000, ale również niższe modele z 2022r miały "radiator".
MaxaM 1 957 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 23 minuty temu, Kadajo napisał(a): A co to tam jest, bo nic nie widac ;p Taka to teraz moderacja, raz słowa nie można napisać, a raz 'nic nie widzi' Edytowane 3 Stycznia przez MaxaM 1
Rekomendowane odpowiedzi