Zacznijmy od tego, że antifa jest po prostu grupą, a konkretniej różnymi grupami, które nie posiadają władz, nie posiadają hierarchii, nie przynależą politycznie, w zasadzie nie mają swoich reprezentantów w rządzie. Z antifą identyfikują się ludzie którzy sprzeciwiają się poglądom faszystowskim lub skrajnie prawicowym, które mogą prowadzić do faszyzmu.
Mogą być w rządzie ludzie o poglądach antyfaszystowskich zbliżonych do samej antify, ale nie ma chyba posła czy senatora, o którym byłoby wiadomo że jest członkiem jakiejś grupy antify.
Dlatego samej antify nie da się jednoznacznie utożsamiać z jakąkolwiek stroną polityczną, bo tam mogą być centrowcy, lewicowcy, demokraci, anarchiści i ludzie o wielu różnych innych poglądach.
Jak was oczy bolą w całkowitych ciemnościach to znaczy że ekran zbyt jasno ustawiony. Natomiast zdecydowanie lekkie światło za ekranem wypływa pozytywnie na oczy. Niestety nie wplywa pozytywnie na obraz i nie uświadczymy głębi kontrastu oleda z takim światłem.
Na msi b650 gaming plus (r9 7900x) i gb b650 eagle AX (r5 7500F) po pierwszym długim treningu po złożeniu platformy i drugim jak już wbiłem profil expo, zrobiłem krzywą, włączyłem memory context restore itd za każdym razem odpalał się od strzała jak już nie grzebałem nic w biosie, na obu płytach ustawiłem jeszcze czas do następnego treningu na 250 dni bo tyle najwięcej się dało.
Trump odstawia szopkę z tą "rada pokoju" by ratować wyniki wyborcze republikanów.
Potrzebuje czegoś, co będzie mógł wewnątrz USA przedstawiać jako swój wielki sukces.
Zobacymy co mu z tego wyjdzie.
Rekomendowane odpowiedzi