lol 3x 8pin. Na razie nie kupuję zasilacza, czekam na karty, ale szykuje się gorący sprzęt plus 300W+ na karcie. Jak będę kupować zasilacz to się zgłoszę na forum, by lepiej dobrać i wybrać.
@LeBomB @bergercs @GordonLameman Tak trochę z przymróżeniem oka pisałem że zawsze są potrzebne używki do imprezowania.
Czasami człowiek jest kierowcą, czy to jadąc na koncert czy na "miasto" czy impreze domową, nic nie korzysta i żyje. Ale jednak nie ma kolejki chętnych do kierowania Także ludzie lepiej bawią się z używkami niż bez.
Nie pisałem o jakimś nadużywaniu, a byciu w fajnym stanie, tzw rauszu jeśli mowa o alko. Tak się przyjemniej bawi na koncercie, festynie czy w parku rozrywki niż całkiem na trzeźwo. A w życiu jest ważne by się też dobrze bawić a nie tylko odpowiedzielnie pracować i ogarniac rodzinę czy inne poważne aspekty życia.
Co do papierosów też nie pisałem o jakichś nałogach a tym, że dla wielu ludzi to przyjemne. W pracy niektórym pomaga się odstresować itd.
A do whisky można zapalić cygaro, to też zwyczjanie przyjemne.
Zwyczjnie też fajnie wypić wino do obiadu.
Pewnie że alkohol mógłby być droższy, wystarczy podnieść akcyzę. Tyle że w efekcie spadnie spożycie wina, whisky i smakowych wódek czy "krafotwych" piw, a wróci czysta, tanie browary no i bezkacyzowy bimber i wina własnej produkcji.
Rekomendowane odpowiedzi