Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez cherbi · Opublikowano
@Send1N Dzięki prawdopodobnie moje wybredne uszy i tak będą musiały same się przekonać. Myślałem używać je na karcie graficznej w okolicach 800-1000-1200 zależnie od tego jakie temperatury osiągnę. Fabryczne wentyle 6700xt Hellhound a raczej pewnie ich łożyska(dualball bearig) dźwięk podobny do świerszczenia cewek co lekko mi przeszkadza temperatury były w granicach rozsądku. Obroty ustawione na sztywno 1150~~. Próbowałem już 2x Arctic P12 pwm pst które przeszczepiłem z chłodzenia wieżowego by sprawdzić czy to ma sens wyniki były dobre przy dwóch sztukach temperatury były podobne do fabrycznych za to kultura na moje ucho lepsza trochę ciszej w znaczeniu generowanego rodzaju hałasu który był znacznie mniej natarczywy zwyczajny szum ,obroty 1000-1100. Ogólnie uważam że te wentylatory oferują dobry kompromis między ceną/wydajnością/kulturą pracy. Ostatnio kupione po taniości 11.50zł sztuka Thermalright tl-c12c-s trzy sztuki zamontowane na tej samej karcie przy 800rpm uzyskują podobne temperatury do fabrycznych i 2x Arctic P12 pwm zachowując przyzwoitą kulturę pracy jednak główną ich zaletą jest cena w moim przypadku to co jestem w stanie znieść to max 40% dla porównania P12 mogą działać na 60%. -
Przez kubikolos · Opublikowano
tak, auto to symbol statusu dla wielu ludzi i ogolnie pożądana rzecz, szczegolnie dla tych starszych osob bedzie to czesto europejska/niemiecka motoryzacja a nie chinczyk kolejny raz pokazales ze w ogole nie znasz realiow ty sie moglbys z nimi nie zgadzac ale ty ich nawet nie rozumiesz -
Przez Funky Koval · Opublikowano
To w sumie podsumowuje moje doświadczenie. 250h, generalnie są mecze że bawię się super. A potem pare takich, gdzie walę w typa 5 pestek a pierwszy ginę od jednej wystrzelonej po mojej serii. RPG se nie wybucha a team zamiast grać na cele biega jak bezgłowy kurczak zbierając bezwartościowe fragi. No i baby. K*rwa. Dajcie mi wybrać płeć operatora bez rozbienia wyzwań "zdobądź 10000 punktów w eskalacji". W jednym meczu Nienawidzę grać babami niech se beda ale dajcie mi wybrać kim ja gram. A póki co gra zmusza żeby jakaś klasa to zawsze była laska. Laska z plecakiem amunicji o LKMem. Nosz k***wa. -
Przez Pablo1406 · Opublikowano
Cześć wszystkim, Jak już mogliście zauważyć po tytule chodzi mi o podkręcenie mojego RTX’a 2070 super z którego chciałbym osiągnąć jak najlepsze wyniki podkręcenia, więc przychodzę do was z zapytaniem ja polecacie podkręcić tą kartę graficzną? Dodam że próbowałem podkręcać tą kartę graficzną tak jak większość ludzi pokazuje na youtubie lecz niestety te wyniki mnie nie zadowalają więc chciałbym się dowiedzieć czy można jeszcze więcej wyciągnąć z tej karty za pomocą „Curve Editor” lub np poprzez wymuszenie wyższych napięć, wszystko oczywiście w MSI Aferburner. Dodam że posiadam również od dłuższego czasu podkręcony CPU i5 9600k na którym udało mi się osiągnąć stabilne 5,1 GHz z Ring Ratio 45, AVX -1, napięcie Vcore 1.36 V. Tutaj moja specyfikacja i5 9600K 5,1 GHz MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio Aorus Z390 Pro WiFi Corsair 64GB 3600MHz CL 18
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi