Dragon Age: Straż Zasłony (Dragon Age: The Veilguard)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tankietka · Opublikowano
Oni stosują coś takiego, że mają zapis w regulaminie, że opinie nie dotyczą "wadliwych" produktów. Czyli napiszesz coś negatywnego i oni odpisują, że ten produkt "nie powinien tak mieć" dlatego opinia skasowana a sam produkt możesz reklamować. -
Przez Adikon · Opublikowano
Nie mam CP77, więc niestety nie pomogę. W innych grach też jest stutter? -
Przez Macius · Opublikowano
Czytałem że jak gra ma otwarty świat np który musi doczytać to dysk bez dram = pamięć ram + dysk itd przez co proces ten spowalnia i może powodować stuttery? Ogólnie różnica jest i to na pewno jakiś plus ale dalej będę kminil co powoduje niski% i z tym expo bo szkoda mieć nie działający profil Co wtedy jeśli expo nie będzie działać jak należy? Patrzyłem na expo 6000,5800 były stuttery częste, zmieniłem na 4800 profil auto bez expo o cisza rzadkość tak samo okolice 5600 ale na expo na razie w miarę git ale czasem są stuttery takie chwilowe ale to i tak różnica ogromna trzeba szukać rozwiązania na pewno się uda 😊 więcej już i tak zdziałało forum niż fb, dc i yt z googlem 😁 -
Przez VRman · Opublikowano
Sam dysk nie. Ale jeśli jakiś proces systemu w tle coś chce od dysku a ten zawiśnie to może wpływać to na grę. Tylko że w takim przypadku raczej byś to czuł i/lub widział po zajrzeniu w S.M.A.R.Ta dysku. O ile w grze nie brakuje Ci RAMu, a gra nie ma sama w sobie problemów z przycinkami (Unreal Engine, shader compilation stutter itp.) to dysk nie ma prawa bruździć.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi