Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja się dziwię co niektórym tutaj, jęczą, narzekają, ale grają dalej, mało jest innych gier? Po co się męczyć, frustrować jak ci gra nie podchodzi?

Edytowane przez DITMD
  • Upvote 1
Opublikowano
17 minut temu, Vulc napisał(a):

Czyżby kolejny głos rozsądku? A nie, to tylko IGN cichem wycofuje się ze swojej pierwszej recenzji. :E Jak nawet tam im się dupa zapaliła, to musi by naprawdę srogo. 

Artykuł został napisany przez inną osobę. To jest ogólny problem dużych serwisów. Wezmą sobie jakiegoś freelancera, który zrobi im recenzję i wystawi ocenę, a później do głosu dochodzą też inni pracownicy.

Opublikowano

Ależ ja o tym wiem, że to inna osoba. 😏 Freelancer? Nie bardzo. Ponad 100 tekstów dla serwisu w ciągu 10 lat. Nie czarujmy się, to jest właśnie twarz IGN'u. Byle komu nie daje się takich gorących kawałków.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, afrikan napisał(a):

28 godzin na liczniku i dalej się męczę..Zawziąłem się ze ukończę wszystkie side questy dla towarzyszy i trochę się wpakowałem :P 

Nawet nie wiem jak to opisać tak nie interesujących postaci już dawno nie widziałem w grze video. Jedynie wątek Lucanisa jeszcze jest taki w miarę, ale to tez mocno naciągane. Do Mass Effecta 2 dużo brakuje... 

A ja Ci powiem tak - Darvin i jego wątek Gryfów w akcie 3 jest naprawdę niezły, Lucanisa wątek początkowo był ok ale teraz przynudza, ale cała reszta ? OMG. A ten dziadek nekromanta i jego pocieszny szkielet to jest poziom Cbeebies. Jeszcze nigdy w życiu w żadnej grze nie spotkałem się z tak absurdalną odmianą "nekromanty". I jeszcze jedno - jeśli już na etapie 28h masz dość, odpuść, bo będzie tylko gorzej. Ja przed chwilą miałem mega moment - wskakuję w wir walki z pomiotami, wyskakują mi jakieś bydlaki i koszą mnie jednym strzałem, momentalnie gleba, a tymczasem Taash zaczyna nawijać do Neve coś o swojej seksualności. Strasznie żałuję, że nie zdążyłem tego uchwycić na screenshota, bo byście się kulali ze śmiechu. 

Godzinę temu, DITMD napisał(a):

Ja się dziwię co niektórym tutaj, jęczą, narzekają, ale grają dalej, mało jest innych gier? Po co się męczyć, frustrować jak ci gra nie podchodzi?

Czekaj, ile razy to było pisane w tym i innych tematach ? "Nie grałeś, nie masz prawa do wypowiedzi" "kolejny, co przeszedł grę na YT" itd. Przecież to jest stały tekst, używany do bronienia słabych gier. Ja podjąłem wyzwanie - przejdę, ocenię. A co robią inni ? Ich sprawa.

Edytowane przez Element Wojny
  • Upvote 1
Opublikowano
12 minut temu, Element Wojny napisał(a):

A ja Ci powiem tak - Darvin i jego wątek Gryfów w akcie 3 jest naprawdę niezły, Lucanisa wątek początkowo był ok ale teraz przynudza, ale cała reszta ? OMG. A ten dziadek nekromanta i jego pocieszny szkielet to jest poziom Cbeebies. Jeszcze nigdy w życiu w żadnej grze nie spotkałem się z tak absurdalną odmianą "nekromanty". 

Wątek Darvina na tle pozostałych faktycznie moze trochę zainteresować. Chociaż sam jeszcze go nie skończyłem, ale jest dużo misji typu idź do lasu zbierz rośliny albo napij się herbaty w lesie z Darvinem..Przez co cały watek trochę się rozmywa.

Jeśli chodzi o watek Lucanisa fakt początek moze zaciekawić, środek nuda i pod koniec cos się delikatnie rusza.

A na temat tego niedoszłego nekromanty szkoda gadać..Misje polegające na chodzeniu po cmentarzu, zbieraniu kwiatków i słuchaniu jego nie ciekawych wywodów.

24 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

I jeszcze jedno - jeśli już na etapie 28h masz dość, odpuść, bo będzie tylko gorzej.

Raczej już dokończę bo właśnie pchnąłem watek główny do przodu i chyba zbliżam się raczej do ostatecznej walki. Plus chyba zostały mi finalne misje dla towarzyszy. Pewnie jutro gierkę skończę i zamknę się w tych 35h.

29 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ja przed chwilą miałem mega moment - wskakuję w wir walki z pomiotami, wyskakują mi jakieś bydlaki i koszą mnie jednym strzałem, momentalnie gleba, a tymczasem Taash zaczyna nawijać do Neve coś o swojej seksualności. Strasznie żałuję, że nie zdążyłem tego uchwycić na screenshota, bo byście się kulali ze śmiechu. 

Szkoda gadać, ogólnie postacie w tej grze wychodzą na strasznych egocentryków. Co tam że świat się wali ale, chodźmy na herbatkę do lasu.

35 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Czekaj, ile razy to było pisane w tym i innych tematach ? "Nie grałeś, nie masz prawa do wypowiedzi" "kolejny, co przeszedł grę na YT" itd. Przecież to jest stały tekst, używany do bronienia słabych gier. Ja podjąłem wyzwanie - przejdę, ocenię. A co robią inni ? Ich sprawa.

Walka z wiatrakami.

Zjedziesz grę nie grając w nią źle lub grając w nią to tez źle...

• Upvote 1
Opublikowano

Zagrać nie równa się z ukończyć. Wydawało mi się, że ludzie grają dla przyjemności ;) 

@afrikan Od 28h się męczysz i jeszcze robisz aktywności poboczne. Podziwiam. Ja po takim czasie już dawno byłem po napisach końcowych, a gra wyleciała z dysku.

@Vulc Nie sprawdzałem jak długo autorka recenzji DAV współpracuje z IGN. Aczkolwiek po zamieszczonym przez Ciebie wcześniej artykule widać, że nie mają jednej twarzy.