Taaa tylko że tam dowalił grawitację chyba do x100 w ostatnim dniu lotu, do tego tez kilka potyczek stoczył na nameku nim zmierzył się z kapitanem
A tych power leveli to mi się już w czasie trwania Zetki niechciało ogarniać
1900 kamieni na 11 rocznicę mam nadzieję że dropnie SSJ4
@Kris194 z jednej strony tylko Take-Two (GTA VI) mogło by zaryzykować na premierę tylko wersję cyfrową (powód: tylko zwiększenie marży), z drugiej strony oni zawsze idą na rekord sprzedaży, więc nie wiem czy odcięli by sobie chociażby 20-30% użytkowników wersji pudełkowych. Niech połowę się ugnie i kupi cyfrę - więc stracą "najwyżej" 10-15% potencjalnych kupujących tylko pudełko GTA VI na premierę.
Bardziej się zastanawiam - czy przy oficjalnym - potwierdzeniu tylko cyfry przez pierwsze tygodnie premiery, nie spowoduje efektu odwrotnego - głosy niezadowolenia, opinie, hejt R* w internecie itd.
Wydaje mi się że Take-Two celowo puściło tą plotę, aby zobaczyć jak wstępnie zareaguje rynek na takich ruch...
Gdyby faktycznie martwili się wyciekami fabuły przed premierą (ale to nie oto chodzi ) można wydać wersję płytową / pudełkową z zawartością 95% gry, a 5% bez której gry nie uruchomimy pobrało by się w patch day równo w godzinę / dzień premiery.
PS. Z tego co kojarzę to gra Assassin’s Creed: Shadows na PS5 płyta / pudełko tak działała.
DOW:IV nie ma czego porzucać, bo to inne studio. Ludzie od Iron Harvest nie rozumieli paru rzeczy i m.in. "animacje" przeszkadzały w zarządzaniu armią. Są fanami DOW 1 i rozbudowali system sync kills na sync fights. Iron Harvest było ich pierwszy RTSem, więc powinni wyciągnąć wiele wniosków.
Polecam Ci nie grać w COH3, bo AI dalej jest żałosne, nie ogarniając mechanik gry, a multiplayer miał już tak kiepski balans i metę, że po aktualizacjach nawet ludzie grający tylko 1v1, poszli w mecze drużynowe, bo meta była nie do zniesienia. Grałem na dość wysokim poziomie głównie DAK, mogąc konkurować z top 11-100. Projektantant tej armii opuścił studio na rzecz z Battlefield i przepadła wizja na tą frakcję.
Sam nie będę grał w DOW:IV, bo za dużo czasu na to stracę. W COH3 mam niezdrową ilość godzin. Choć znając życie pewnie sprawdzę.
Rekomendowane odpowiedzi