bourne2008 1 455 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Palą się masowo ? Gdzie? Może Wallec ci wszedł za mocno 1
MarcoSimone 939 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 55 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): @MarcoSimone dokładnie, bardzo słuszna decyzja. Ty to przy okazji układ chociaż przepłuczesz Też tak wczoraj myślałem bo chodziła mi po głowie jeszcze przekładka przy okazji do innej budy ale pograłem godzinkę w Cyberpunka no i kurde nie wiem czy coś bym jeszcze ugrał. Temperatury CPU i GPU na poziomie 50-52 stopni (ambient 23) więc nie wiem czy by cokolwiek to dało. Nic nie będę płukał ani rozbierał. Mam set na benchu i opracowany patent na podmianę płyty, bez rozbierania loop Rozbiórka to będzie jak będę przesiadał się do Streacom FC12. 1
Phoenix. 5 252 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, SylwesterI. napisał(a): Będziesz kręcił proca ? Po to mobas z eLCK? Gul mu skoczyl jak zobaczyl moja sztuke wczoraj a, ze w loteriach krzemowych raz przegrywa a raz przegrywa to nie ryzykowal 1
Lameismyname 2 807 Opublikowano 56 minut temu Opublikowano 56 minut temu 5 godzin temu, MarcoSimone napisał(a): Mój Ryszard zrywa z TUFem. Team Gigabyte wita 55 minut temu, miro napisał(a): a jakby go potraktować tym ? po "nóżkach" mu Na sztywno go pod siłę podpiąć 2
miro 1 023 Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu (edytowane) 47 minut temu, bourne2008 napisał(a): Palą się masowo ? Gdzie? Może Wallec ci wszedł za mocno mnie w swoje fantazje nie mieszaj peace Edytowane 53 minuty temu przez miro
Lameismyname 2 807 Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu W Choroszczy pewnie awaria internetu bo jakoś nie ma aktywności na forum wspomnianego kolegi 1
VRman 3 105 Opublikowano 46 minut temu Opublikowano 46 minut temu Na serio nie dacie rady tworzyć tego forum bez obrażania innych i naklejania "kopnij mnie" komuś do pleców co chwila?
Lameismyname 2 807 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu @VRman Coś Pan taki wrażliwy? Skoro kolega dostał nawet taką rangę od administracji tego forum (a są to ludzie rozsądni), to raczej solidnie sobie na to zapracował więc nie widzę powodu aby to całkiem przemilczeć. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi