eNeSik 415 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu @AudRob @Phoenix. - koniec offtopu. Kolejne zbedne sprzeczki i wyjazd w Bieszczady Glownie dotyczy to Ciebie @AudRob I sugeruje abyscie nie wdawali sie ze mna tutaj w dyskusje, proby udowadniania kto zawinil a kto nie bo potraktuje to jako offtop Traktujcie ten post jak od nadawcy "[email protected]" 1 1 5
Phoenix. 5 422 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Zobaczymy co tym razem moja ręka wylosowała za krzem 😎 1 1 1
Pentium D 1 529 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Na pewno wszyscy będą zaskoczeni wydajnością i potencjałem OC
Send1N 5 420 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Phoenix. tej zmiany to już zupełnie nie rozumiem 9850 zwracasz czy Marco się złamał? 1 1
Phoenix. 5 422 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie pytaj, ja też tego nie rozumiem 😆 3 1
wallec 1 125 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, Send1N napisał(a): @Phoenix. tej zmiany to już zupełnie nie rozumiem 9850 zwracasz czy Marco się złamał? Zakup 30 stycznia więc poszedł na zwrot bo szkoda hajsu dla 300MHz, które nic nie znaczą i mało plusów nafarmione 1 3 1
Pentium D 1 529 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu A do mnie już procek jedzie Spoiler Ale nie ten którego bym wolał. Anulowali 9850X3D 1 1
Fenrir_14 1 026 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Pentium D trzymam kciuki żeby dojechał. Jprdl ale w wątku byłby bal 🎇🎆☢️☣️🧨🧨🧨 1 1
Kadajo 8 286 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Pentium D chyba pudełko jedzie, nie procek 1 1
Fenrir_14 1 026 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Dla dobra wątku i ku uciesze tzw ogółu lepiej jakby ten procek dojechał haha, także więcej wiary @Kadajo No i też w sumie ja mu życzę żeby się strzał udał, w sumie za to katowanie się tym podłym żarciem też mu się czasem należy taki rarytas 😀 @wallec gdzie napisał że anulowali? Edytowane 1 godzinę temu przez Fenrir_14 1
SylwesterI. 967 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No jak pokaże że za 3 stewki można kupić nowego 9850 to przybajmniej skończy pitolić jakie to intele z lumpeksu na używanych zbyrach są opłacalne 3 1
wallec 1 125 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Przecież napisał że anulowali 1 1 1
Kadajo 8 286 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu To ja nie wiem w sumie wiec co jedzie, zastanawiam się, czy on wie, bo tak napisał, że nic z tego nie wynika. @Pentium D AMD chociaż jedzie? Bo jesteś w wątku AM5 przypominam 1 1
SylwesterI. 967 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Produkuje tyle spamu że trudno wszystko wyłapać, nie pisząc nawet o czymś wartościowym 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): @Pentium D AMD chociaż jedzie? Bo jesteś w wątku AM5 przypominam Naklejki z kotami, albo pudełka po cpu, bedzie miał na handel, byznesmen 1 1
wallec 1 125 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Napisal w spojlerze. Z całych sił kibicuje teraz Phoenix żeby najnowszy 9800x3d spełniał jego oczekiwania bardziej niż 9850x3d i wcześniejszy 7800x3d i wcześniejszy 9500f(?) i wcześniejszy 9700x(?) i wcześniejszy 9800x3d(?) i wcześniejszy 7800x3d(?)... musi się udać, to ten złoty strzał na przyszłościowej platformie! I pamiętam żeby nie zaglądać do portfela i że zabawa sprzętem to takie hobby! 1 2
Phoenix. 5 422 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 34 minuty temu, wallec napisał(a): Zakup 30 stycznia więc poszedł na zwrot bo szkoda hajsu dla 300MHz, które nic nie znaczą i mało plusów nafarmione Jak ty mi zaimponowałeś wallec 😎 Ale przyznam ci rację 🙏 1
Kadajo 8 286 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, wallec napisał(a): Napisal w spojlerze. Hahaha faktycznie, nawet tego nie zauważyłem myślałem, że to ukryta sygnatura Pentium, gdy czyta nasze odpowiedzi ... 1
wallec 1 125 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, Phoenix. napisał(a): Jak ty mi zaimponowałeś wallec 😎 Ale przyznam ci rację 🙏 Proszę. Jak Ci się nudzi to zrób użytek z tego itx'a i potestuj ramy na 8000+ przynajmniej będzie jakieś zajęcie i się przygotujesz na Nova Lake no i trochę plusikow wpadnie jak dobrze to rozegrasz tj. najpierw raport o curvie na nowym CPU, potem print screeny z pierwsze próby z ram na 7600, następnie 7800, 8000, 8200, 8400 i potem to samo ale z zacieśnienie timingów i na końcu optymalizacji napięć.
Pentium D 1 529 Opublikowano 56 minut temu Opublikowano 56 minut temu (edytowane) Jedzie 7500f, ale zastanawiam czy nie wziąć też 7600x za 30 zł drożej. Kasę za anulowanego bardzo szybko oddali więc uwzglednie to w negatywie Edytowane 55 minut temu przez Pentium D 1
Rekomendowane odpowiedzi