Trzeba po prostu umiejętnie dobrać podzespoły do takiej konfiguracji, sam mam bude ITX Cooler Master NR200 plus RX 9070 z dobrym chłodzeniem i jest cicho i całkiem chłodno. Wentyle dobijają max 1450 obrotów grając w 4K, a temperatury na pamięciach i hotspot nie przekraczają 80 stopni. Na rdzeniu jest koło 60 stopni max. To wyniki grając w 4K w np. Cyberpunka. Nie wiem czy moje PS5 (fat) nie jest głośniejsze podczas rozgrywki...
Mogłem władować 9070 XT ale wtedy by już ani cicho ani chłodno nie było
To czemu nic sie nie chwalisz nie zarzucasz nas 3dmarkami nie pokazujesz potencjału karty po OC i nas tym nie zabawiasz. Masz przeciez watki do tego ;P wiekszosc tam plecie głupotki to bedzie very welcome jak zrobisz showcase
To bootuje długo czy nie?
Jak kręcę ram to czas bootowania ma dla mnie kluczowe znaczenie.
Proszę o komentarz do sytuacji, w której wymieniam trzy procesory w tydzień i na każdym szukałabym stabilnej curvy
Znudzony poziomem wiadomości na olx postanowiłem wystawić parę ogłoszeń zwykłych na allegro lokalnie (bez wysyłki, tylko odbiór osobisty).
Ciekawe czy coś z tego wyjdzie czy może poziom wiadomości będzie taki sam jak na olx lub gorszy.
Jak ostatni raz sprzedawałem przedmiot na allegro lokalnie to cenzura allegro blokowała obraźliwe wiadomości od potencjalnych kupujących.
Rekomendowane odpowiedzi