Pamiętam, było jakoś koło czerwca czy lipca na kilka dni przed zapowiedzią 9xxx.
Swoją drogą z tym 9800x3d to coś za piękne żeby było prawdziwe, jak dla mnie to coś się odje***z tymi prockami kilka tygodni po premierze tak jak było z tymi palącymi się gniazdami w tamtym roku
O bracie, to ty chyba nie wiesz kto w relacjach Tramp putin jest alfą. Tramp przed putinem, to się co najwyżej pochyli i oprze o stół w pozycji kochanki, nic więcej. Jeśli Trump odetnie Ukrainę od zasobów do prowadzenia wojny, to... putin po prostu łatwiej weźmie to co chce. Natomiast z pozycji siły Trump nie jest wstanie do niczego zmusić putina. Zwyczajnie nie ma do tego jaj to raz, dwa musiałby złamać swoje obietnice wyborcze gdyby te jaja jednak miał. Żeby nie było. Nie sądzie aby Kamala był lepsza w tym miejscu od Trumpa. Też by się wycofała. Tylko ubrała by do tego białe rękawiczki w postaci pozorowanych ruchów.
No właśnie gówno wytłumaczyli ale co tam... patrząc na twoje spamerskie posty o trzaskach, to widać że nic więcej nie kumasz... btw niezależnie od tego komu pęka dupa, to twoje posty sa dziecinne ;/
No właśnei brzmisz jakbyś był bardzo. W każdym razie, te koszty to trzymanie ruskiej swołoczy zdala od nas, więc jak dla mnie tylko plus. Dalej nie odpowiedziałeś na moje pytanie, jak zakończenie wojny i trafienie Ukrainy w strefę wpływów ruskich ma być dobre dla nas? Gdzie po czymś takim to my jesteśmy narażanie na zielony ludziki i inne takie cuda. Nie dziś ale groźba istnieje. Bo chyba zgadzamy się, że ruskie zawsze będą próbować przeć w naszą strone...
Rekomendowane odpowiedzi