Koledze wyżej chodziło o kopię danych tych które masz na tym crucialu na przynajmniej jeden (a najlepiej dwa) inne nośniki, chyba nie trzymasz ważnych danych tylko na jednym dysku bez żadnej kopii w dodatku ssd
Outemu jakoś tak unikałem, bez konkretnego argumentu (może trochę echo jakości Outemu sprzed lat, kiedy uważane były za słabe), ale TTC przetestowałem wiele switchy i uważam za jedne z lepszych, TTC frozen aktualnie mam w jednej klawiaturze i są naprawdę ciche. Są dużo cichsze niż np Cherry MX silent red czy Akko Fairy. Porównywalne z nimi są TTC Silent red, przy czym Frozeny mają takie delikatne głębsze "tąpnięcie". To napisz jak wypadają Outemu, bo żadnych nie testowałem.
Ryn pamiętam, z białym kucykiem w avku. Specyficzna.
Wiele bym dał żeby do politycznego i ogólnie na forum powrócili Bielas, Keyser i Gordon. Bielas to była siła spokoju, Keyser wywrotowiec, a Gordon wiadomka, każdego potrafił zgasić jak peta . Ogólnie wiele ciekawych poglądów głosili i dawali do myślenia, nawet jak człowiek się z nimi nie zgadzał.
Pod względem rozgrywki i walki będzie blisko Elder Scrollsów, przynajmniej po tych materiałach co pokazali tak to wygląda. Pod względem fabuły i questów na pewno będzie dużo lepiej, przynajmniej zawsze Obsidian stał dużo lepiej niż taka Bethesda i ich ostatnie gry.
Rekomendowane odpowiedzi