Nie ma to jak kupić playa i liczyć na zakup napędu w dobrej cenie, a w najgorszej to za ok 1tyś... Zostaje wam cyfra, która jest dużo droższa niż taka sama gra na płycie. FF Rebirth 200zł jak ja kupiłem dużo taniej na płycie i to nówka w oryg folii.
To bardzo ciekawe co napisałeś ze stabilnością ewidentnie coś spaprali...
Ja lecę na tym najnowszym i wszystko wstaje na pstryk np takie 8000C34 1,5V też
Ja wiem, że to niepopularna opinia ale cały czas mam wrażenie, że niedobór napędów skrojony jest pod promki na storze. Ja wiem, że zawsze były promocje i zawsze były prawie back2back czarnopiątkowe, później mikołajkowe i świąteczne - ale jedno drugiemu w mojej ocenie nie przeszkadza. Wręcz skłania się ku temu, że SONY zarobi podwójnie, bo Ci kupujący na promocjach pewnie kupią napęd po świętach jak tylko pojawi się znów w sklepie.
I ja tego nie rozpatruję w katogoriach spisku. To zwyczajnie kreatywny sposób na dodatkowy zarobek
Sprawdzam BMW po aktualizacji - zdecydowanie najlepszym trybem dla pro jest balanced. 40 fps robi robotę, ale trzeba mieć 120hz matrycę żeby z tych dobrodziejstw skorzystać.
Szkoda, że nie pokusili się o zmiany w trybie performance, bo tam najbardziej potrzebne są zmiany i odejście od generatora klatek
Zimowa wyprzedaż PSStore
Rekomendowane odpowiedzi