Z tego co mi wiadomo my ten rynek jak narazie oddalismy walkowerem. Temat ogarniaja tam Niemcy i inni. Zadnych preferencyjnych warunkow dla Polskich firm tam nie bedzie tylko dlatego, ze wyslalismy kiedys czolgi. Mowili o tym ostatnio Bartosiaki i inni.
Skoro lecisz na takim trybie a nadal masz temperatury które ci przeszkadzają to zrób to co pisałem wyżej, na początek przestaw maksymalny stan procesora w zaawansowanych opcjach panelu sterowania ze 100% na np 99% i zobacz czy taktowanie pod obciążeniem spadło razem z temperaturą, jak nie zareaguje na taką zamianę (bo nie wszystkie reagują) to możliwe że trzeba będzie użyć bardziej zaawansowanych kombinacji
Po co? to rodzi niezadowolenie klientów. Huang nie jest głupi i ma ray tracing. Wprowadzając nową generację co roku i co roku zwiększając ilość promieni nasz mistrz może stworzyć coś na wzór abonamentu ale wspaniałomyślnie pozwalając ci zachować fizycznie urządzenie, które kupiłeś. Wilk syty i owca cała a Huang nie taki zły jak go malują. Osobiście jestem pod lekkim wrażeniem szczególne na dodatkowe uszanowanie klientów wybierających top dając im dokłądnie tyle VRAM aby nie musieli wymieniać karty tak szybko jak plebs. Skurczybyk ładnie to rozplanował.
No polecial nie on pierwszy nie ostatni. Wiesz takie wizyty sa zabezpieczone i niebo jest monitorowane. Wszytskie sluzby postawione na nogi. Patrioty wycelowane, AWACSY wyczulone. Ryzyko tam jest takie samo jak np. podczas wizyty w Bialymstoku. Wiec nie martw sie.
Odbudowa Ukrainy moze byc dla Polski gigantycznym rynkiem. Czy to blad walczyc o ten rynek?
Nie, lepiej nic nie robic niech Niemcy tam wejda i pozniej jechac Tuska, ze na to pozwalil nic nie robiac.
@voltq w kazdym twoim poscie widac ten zal do Ukrainy. Tobie potrzeba konkretnego przytulasa . Wykup ze 2 sesje terapeutyczne on line.
Rekomendowane odpowiedzi