Umpero 979 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Pewnie standard. MediaExpert, Euro, X-kom, Proline, Morele. Morele, MediaExpert, Proline dali dupska na premierę 9800X3D. Dla mnie będą wyborem drugiej kategorii.
Kris194 4 717 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) 4 godziny temu, Smalec napisał(a): Wątki o tym, że ktoś ma nasrane pod deklem kupując GPU za 10 koła przewijają się co jakiś czas. Takim nie przetłumaczysz 🤷 6 minut temu, DżonyBi napisał(a): Offtop Pokaż ukrytą zawartość Ja swojej mowie jak zapyta, ze to inwestycja i sprzedam pozniej z zyskiem. Potem juz nie wnika. Kazdy szanujacy sie wlasciciel posesji ma fotowoltaikę. Fajny mem ale jak widać to nie krytycy muszą oszukiwać swoje partnerki co do swoich zakupów. Nie zapraszam do dyskusji, pozostawiam jedynie do refleksji Edytowane 8 Stycznia przez Kris194 1
Umpero 979 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Teraz, Kris194 napisał(a): Fajny mem ale jak widać to nie krytycy muszą oszukiwać swoje partnerki co do zakupów. Nie zapraszam do dyskusji, pozostawiam jedynie do refleksji Ale ja biorę jedną 5090 dla siebie, drugą na skalp, a trzecią 5080 gdyby nagle rozsądek wygrał Także jak sprzedam tą drugą to budżet rodzinny będzie podreperowany
Smalec 1 551 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 4 minuty temu, P.Wiśnia napisał(a): Opiszę wam ciekawą sytuacje. Oglądając wczoraj materiał od MSI Gaming zauważyłem że na jednej z kart widnieje nalepka: Okazało się że można ją zarejestrować na stronie MSI: W ten sposób uzyskałem dostęp do wszystkich promocji i byłem je w stanie odbierać. Łącznie z np. kodem 40$ na steam. A najlepsze jest to że kod można było rejestrować na nielimitowanej ilości kont. Sprawę zgłosiłem do MSI, obecnie ten kod jest już zablokowany. Od razu odpowiem że nic nie otrzymałem od MSI za zgłoszenie błędu. Ale chamy, uczciwość u nich widać nie popłaca.
Umpero 979 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 6 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Opiszę wam ciekawą sytuacje. Oglądając wczoraj materiał od MSI Gaming zauważyłem że na jednej z kart widnieje nalepka: Okazało się że można ją zarejestrować na stronie MSI: W ten sposób uzyskałem dostęp do wszystkich promocji i byłem je w stanie odbierać. Łącznie z np. kodem 40$ na steam. A najlepsze jest to że kod można było rejestrować na nielimitowanej ilości kont. Sprawę zgłosiłem do MSI, obecnie ten kod jest już zablokowany. Od razu odpowiem że nic nie otrzymałem od MSI za zgłoszenie błędu. Oni generalnie ręcznie weryfikują takie zgłoszenia więc pewnie i tak by nie przydzielili nagrody. Jak kupowałem ich produkty to zawsze dostawałem maila bezpośrednio od jakiejś babeczki, że zweryfikowała moje zgłoszenie i przesyła mi kod na steam czy coś tam innego.
Dejff0 6 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia czy to przypadkiem nie są ceny netto ? i czy przypadkiem bez narzutu sklepów w pl ?
Isharoth 597 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Dobrze że kupiłem w czerwcu 4080S, bo w sumie od strony czystej wydajności 5080 raczej niewiele więcej wniesie jak na nową serię. 3x/4x FG niby spoko, ale dla mnie ważniejsze że Transformer Model będzie dla każdej karty i nawet w grach ze starszym DLSS. Może w końcu będzie trochę mniej mydła.
Ogider 103 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) @Dejff0 Cena na stronie NV za referenta. Edytowane 8 Stycznia przez Ogider
maras2574 891 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 1 godzinę temu, Umpero napisał(a): Jak ma się sprawa obsługi klienta, odsyłania karty na gwarancję? Która z firm ma pod tym względem najlepsze opinie? MSI, Gigabyte, Zotac? Kart jeszcze nie ma, a Ty już na RMA wysyłasz ? Zdania są podzielone, ja np. dobrze wspominam serwis MSI Polska + X-kom
Dejff0 6 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 1 minutę temu, Ogider napisał(a): @Dejff0 Cena na stronie NV za referenta. a co to dokładnie znaczy dla zwykłego polaczka ?
Radio Tirana 1 042 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 2 minuty temu, Dejff0 napisał(a): czy to przypadkiem nie są ceny netto ? To są ceny brutto obowiązujące na terenie Najświętszej Rzeczypospolitej. 1
Jacek Winkler 165 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 11 minut temu, Umpero napisał(a): Ale ja biorę jedną 5090 dla siebie, drugą na skalp, a trzecią 5080 gdyby nagle rozsądek wygrał Także jak sprzedam tą drugą to budżet rodzinny będzie podreperowany A pienionszki to skont miał? Ukrad pewnie 5 1
aureumchaos 440 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) ale skarbowka chyba prZycina teraz Tych co sprzedaj0 i sie bogaco a podatku nie placo... Edytowane 8 Stycznia przez aureumchaos
P.Wiśnia 129 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) 15 minut temu, Umpero napisał(a): Oni generalnie ręcznie weryfikują takie zgłoszenia więc pewnie i tak by nie przydzielili nagrody. Jak kupowałem ich produkty to zawsze dostawałem maila bezpośrednio od jakiejś babeczki, że zweryfikowała moje zgłoszenie i przesyła mi kod na steam czy coś tam innego. W USA leci z automatu na przykład. Rejestrujesz, klikasz i w ciągu max 2h masz. Ale resztę benefitów za wyjątkiem karty podarunkowej na steam mogłem bez problemu odebrać bez weryfikacji. Edytowane 8 Stycznia przez P.Wiśnia
Zhao 583 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 3 godziny temu, maras2574 napisał(a): https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/nvidias-blackwell-flagship-gpu-uses-liquid-metal-instead-of-thermal-paste-to-reign-in-the-575w-tgp To jest właściwie dobra wiadomość - powinno zredukować problemy z kiepskimi temperaturami po dłuższym czasie
Umpero 979 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 6 minut temu, Jacek Winkler napisał(a): A pienionszki to skont miał? Ukrad pewnie Od bezdomnego...
michaelius33 354 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 37 minut temu, Phoenix. napisał(a): Ok 150W różnicy to żadne koszta Żadne jak żadne. 1h dziennie grania to wychodzi ok 1 kWh na tydzień. Przez 2-3 lata życia karty wyjdzie 100-150 kWh 1
Ogider 103 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 7 minut temu, Dejff0 napisał(a): a co to dokładnie znaczy dla zwykłego polaczka ? w takiej cenie kupisz wersję FE 30 stycznia 5080 lub 5090 jeśli się pojawią na stronie i szybko zareagujesz : )(oczywiści jeśli będzie duży popyt na to)
Pavel87 703 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 6 minut temu, Zhao napisał(a): To jest właściwie dobra wiadomość - powinno zredukować problemy z kiepskimi temperaturami po dłuższym czasie Tylko FE z tego co widzę (chociaż z artykuły wynika, że jeszcze Asus tego używa). Czyli niereferenty zostają po staremu
Dejff0 6 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 2 minuty temu, Ogider napisał(a): w takiej cenie kupisz wersję FE 30 stycznia 5080 lub 5090 jeśli się pojawią na stronie i szybko zareagujesz : )(oczywiści jeśli będzie duży popyt na to) raczej czekam na 5070 ale coś nie chce mi się wierzyć że w tych cenach da się je dostać ;O
P.Wiśnia 129 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) 1 minutę temu, Pavel87 napisał(a): Tylko FE z tego co widzę (chociaż z artykuły wynika, że jeszcze Asus tego używa). Czyli niereferenty zostają po staremu Asus to bardzo się wyłamał, jeżeli chodzi o niereferenty. np. większa ilość portów niż tylko 4 DP/HDMI, tylko oni na razie to posiadają Edytowane 8 Stycznia przez P.Wiśnia
Rekomendowane odpowiedzi