cichy45 607 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 3 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Aaaa. Ty LC chcesz. Nie no, mi się zwykły mega podoba No ale jestem realistą, i wiem, że Asus da cene z dupy i w 12k się nie zmieści. Bardziej 13k i wtedy to będzie bezsensu jak reszta po 11k będzie latać. To lepiej FE za 10k i za 3 pozostałe tysiące zrobić CLC do niej. Wyjdzie lepiej niż te 360 AIO a i jeszcze procka można podpiąć. 1
Umpero 979 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 2 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): W 2006 roku miałem 7300 GT od Galaxa. Piękna to była karciocha. Co prawda tylko 128 MB, ale pamięć została tak podkręcona, że miałem w zasadzie wydajność 7600 GS. Jakoś 2-3 lata później miałem 8800GT. Jak ja sobie plułem w brodę i w lustro nie mogłem spojrzeć, że wydaję tysiaka na kartę graficzną 4
ODIN85 3 503 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 11 minut temu, Marvf napisał(a): U mnie ostatnio moda na biały, nie to żebym miał zamiar kupić ale miał ktoś styczność z marką GALAX w przeszłości? Miałem 9600Gt. Jedyna karta która mi padła. Nigdy więcej tej firmy.
Umpero 979 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 1 minutę temu, cichy45 napisał(a): To lepiej FE za 10k i za 3 pozostałe tysiące zrobić CLC do niej. Wyjdzie lepiej niż te 360 AIO a i jeszcze procka można podpiąć. Ale gwara wtedy w pierdziet?
Voodoo2 960 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Teraz, Umpero napisał(a): Ale gwara wtedy w pierdziet? Pierdziet. Zwłaszcza w FE
Doamdor 1 796 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 12 minut temu, Marvf napisał(a): U mnie ostatnio moda na biały, nie to żebym miał zamiar kupić ale miał ktoś styczność z marką GALAX w przeszłości? Miałem GTX 275 i byłem zadowolony, lecz gdy chciałem kupić różowego RTX 3080, to nigdzie tej karty nie znalazłem. Gdyby był jakiś różowy RTX 5xxx to brałbym, ciekawe czy byłby później problem ze sprzedażą. 23 minuty temu, Spl97 napisał(a): Od października br. ma być jeszcze drożej . Oszczędzi się na ogrzewaniu.
maxmaster027 892 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 4 godziny temu, Kris194 napisał(a): Choćby po to, że RTX 4090 dalej jest za słaby żeby udźwignąć wymaksowane, 6 letnie RDRII w natywnym 4K przy 120 FPS i 5090 też będzie dalej zbyt słaby. eee, 5080 360W 2.62Ghz, 5090 575w 2.4ghz = 5090 700W 2.6Ghz, kup wersje z wyzszym TDP
Radio Tirana 1 052 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 4 minuty temu, Doamdor napisał(a): Miałem GTX 275 i byłem zadowolony, lecz gdy chciałem kupić różowego RTX 3080, to nigdzie tej karty nie znalazłem. Na dzień dzisiejszy GALAX w Europie działa pod nazwą KFA2.
Spl97 1 293 Opublikowano 8 Stycznia Autor Opublikowano 8 Stycznia 4 minuty temu, Doamdor napisał(a): Gdyby był jakiś różowy RTX 5xxx to brałbym, ciekawe czy byłby później problem ze sprzedażą. Różowe byłyby bardzo chętne .
Element Wojny 4 776 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Oto moj nowy faworyt, jakby wydali takiego 5070Ti, to rwalbym jak Reksio szynke: 3 6 1
DITMD 787 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia @Element WojnyJeszcze w białej budzie na riserze 1 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) 5 minut temu, DITMD napisał(a): @Element WojnyJeszcze w białej budzie na riserze Jakby zrobili karte z motywami Niera albo Yakuzy to chyba olalbym budzet i bralbym bez wzgledu na cene! Buty dzieciom zawsze mozna kupic za rok, w imadlo sie wlozy troche sie rozszerza i jakos dadza rade... Edytowane 8 Stycznia przez Element Wojny 1 1
senac 43 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 3 godziny temu, Kris194 napisał(a): W przypadku RTX 5090 to pomóc chyba może też dość duża powierzchnia styku układu z chłodzeniem, inaczej mogłoby być krucho. No i ciekły metal do tego 1
Doamdor 1 796 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Oto moj nowy faworyt, jakby wydali takiego 5070Ti, to rwalbym jak Reksio szynke: Ten producent sprzedaje w europie? A tymczasem Palit W połysku. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Teraz, Doamdor napisał(a): W połysku. Ale bieda, designerow zwolnili za wczesnie czy jak?
Voodoo2 960 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Jakby zrobili karte z motywami Niera albo Yakuzy to chyba olalbym budzet Wydrukują Ci co chcesz xd https://www.v1tech.com/collections/backplates?srsltid=AfmBOorxGtN3cH7eAsoyysRxAf0H_0yePHBjjFQ9aXY_3JvS7VC1bUYQ 1
Pavel87 703 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 3 minuty temu, Doamdor napisał(a): A tymczasem Palit W połysku. Całe AI poszło na dodatkowe klatki, więc zabrakło na wygenerowanie nadruku na karcie 1
Doamdor 1 796 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Ale bieda, designerow zwolnili za wczesnie czy jak? Chyba tak.
ODIN85 3 503 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 5 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ale bieda, designerow zwolnili za wczesnie czy jak? Można sobie samemu narysować co się chce
ODIN85 3 503 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 3 minuty temu, Doamdor napisał(a): Chyba tak. Mój jest ładny a ten nowy taki se
Element Wojny 4 776 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Palit zdecydowanie wypada z listy zainteresowan. Designerzy sie pochlali.
Gret 558 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Teraz, Element Wojny napisał(a): Palit zdecydowanie wypada z listy zainteresowan. Designerzy sie pochlali. A co Ty w ramkę ja będziesz oprawiał?
Element Wojny 4 776 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) 1 minutę temu, Gret napisał(a): A co Ty w ramkę ja będziesz oprawiał? A myslisz ze co, do obudowy ja wrzuce? Na scianie bedzie wisiala, na tle plakatu z Kurteczka ktory wisi u mnie od 4 lat. Edytowane 8 Stycznia przez Element Wojny 2
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 11 minut temu, Kadajo napisał(a): Cholera tak sobie kminie, że tam gdzie jest RTX to gosposie dostają premie 1000% od podstawy za polerowanie tych podłóg 1
Rekomendowane odpowiedzi