Umpero 979 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) 1 godzinę temu, ryba napisał(a): Wracaj do piaskownicy w politycznym, bo globalna gospodarka przerasta smieszny newsik na PL portalu bez podania zrodla... @tomcug popracuj nad odrobieniem lekcji z newsmenami https://www.marketwatch.com/articles/nvidia-stock-trump-biden-exports-159e62c9?mod=mw_quote_news&_gl=1*s0st3b*_gcl_au*MTc4Nzg3MzE4NC4xNzM2ODc4ODYz*_ga*NzI4MTgxNjQwLjE3MzY4Nzg4NjM.*_ga_K2H7B9JRSS*MTczNjg3ODg2Mi4xLjAuMTczNjg3ODg2Mi42MC4wLjA. https://www.marketwatch.com/story/the-white-house-just-issued-new-ai-chip-export-limits-nvidia-stock-is-lower-758ad28a?_gl=1*1ic202e*_gcl_au*MTc4Nzg3MzE4NC4xNzM2ODc4ODYz*_ga*NzI4MTgxNjQwLjE3MzY4Nzg4NjM.*_ga_K2H7B9JRSS*MTczNjg3ODg2Mi4xLjAuMTczNjg3ODg2Mi42MC4wLjA. Ejj, ale to weźcie między sobą ustalcie @ryba i @Kadajo bo mi to lotto Próbuję tylko rozstrzygnąć, który rabin ma rację. 34 minuty temu, King Arthas napisał(a): Tak sobie Ciebie wyobraziłem (bez obrazy). Nie projektuj sobie więcej swych zboczeń i zachowaj je dla siebie Edytowane 14 Stycznia przez Umpero
ryba 1 246 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia @Umpero Masz podane informacje blizej zrodla (USA). Przeczytaj i przeanalizuj jak ta tresc zostala zmodyfikowana po 10 przepisaniach i tlumaczeniach.
Alonzo 40 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Na Polskim Proshopie sankcje Biden`a chyba już dają znać o sobie. Oferta od wczoraj RTX5080 znacznie się uszczupliła .Pozostały tylko dwie karty od Asusa a wcześniej były prawie wszystkich głównych producentów
Alonzo 40 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Najpierw Krypto . Później EJAJ teraz sankcje +EJAJ w pakiecie .Nie może być dobrze. Co generacje nowe obstrukcje
lukadd 2 913 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 5 minut temu, Kadajo napisał(a): Może już sprzedane, zanim dopłynęły 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Może z Afryki, tam mają dobre ceny Piraci przechwycili, będą niedługo na czarnym rynku do kupienia
Alonzo 40 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Tym sposobem do 30-ego może nic już nie pozostać na premierę Edytowane 14 Stycznia przez Alonzo
Kadajo 7 411 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 2 minuty temu, lukadd napisał(a): Piraci przechwycili, będą niedługo na czarnym rynku do kupienia Black RTX,
Godlike 880 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 5 minut temu, lukadd napisał(a): Piraci przechwycili, będą niedługo na czarnym rynku do kupienia Z torrentow sobie ściągniemy
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Kurde! No właśnie! Przecież to będą fakeowe fps, to i fakeowe zakupy możemy zrobić! Eureka!
Kadajo 7 411 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia No a jak, ja już zamówiłem fejkowego RTX'a 5090 FE
VRman 2 641 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Nie uwierzymy dopóki nie wygenerujesz fejkowego dowodu zamówienia. 1
Godlike 880 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 14 minut temu, Alonzo napisał(a): Tym sposobem do 30-ego może nic już nie pozostać na premierę X-kom w temacie o nowych RTX w swoim dziale pisał, że będą limity sprzedaży ale widocznie źle je rozumiem bo dla mnie limit to powiedzmy 3 karty na zamówienie a to widocznie chodzi o 3 palety
JDM 40 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Jak oni chcą tym pierdkiem udającym radiator rozproszyć 360W? Boost clock mniejszy tylko o ~ 50MHz od ich top-u. 1
Doamdor 1 786 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 3 godziny temu, Element Wojny napisał(a): Tanio jak na Asusa, ciekawe jaki wybór będę miał do 11 tys zł.
Radio Tirana 1 043 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia W zasadzie tylko kilkaset złotych drożej od MSRP. Można śmiało brać tego Tufika.
lukadd 2 913 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) 12 minut temu, Kadajo napisał(a): No a jak, ja już zamówiłem fejkowego RTX'a 5090 FE Weźcie sobie flamastrem na starym GPU napiszcie RTX 5090 + Lossless Scaling za kilka zielonych ze steam i po co przepłacać Nvidia nie ma startu https://videocardz.com/newz/lossless-scaling-3-released-with-frame-generation-up-to-x20-no-shrooms-required Edytowane 14 Stycznia przez lukadd
some1 536 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 2 minuty temu, Doamdor napisał(a): Tanio jak na Asusa, ciekawe jaki wybór będę miał do 11 tys zł. Asus TUF w wersji bez OC już od dawna startuje w MSRP albo blisko tej ceny, bo to u Asusa przeważnie najniższa karta wśród 80'ek i 90'ek. Problem w tym że prawie nie da się go kupić
Godlike 880 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 4 minuty temu, Doamdor napisał(a): Tanio jak na Asusa, ciekawe jaki wybór będę miał do 11 tys zł. 5080 wszystkie twoje 5090 żadnego
samsung70 210 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia co mysliscie o takim wynalazku jako przejsciowke 3x8 pin do 12vhpwr?
Kadajo 7 411 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 2 minuty temu, lukadd napisał(a): Weźcie sobie flamastrem na starym GPU napiszcie RTX 5090 + Lossless Scaling za kilka zielonych ze steam i po co przepłacać Wpisze sobie w sygnaturę, i tak to ona jest najważniejsza. 1
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Sama sprzedaż nie jest głupia. Głupia może być jedynie cena sprzedaży.
some1 536 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 4 minuty temu, samsung70 napisał(a): co mysliscie o takim wynalazku jako przejsciowke 3x8 pin do 12vhpwr? Teoretycznie może działać bezproblemowo, w praktyce trochę miałbym obawy czy chińczyk dobrze to poskładał, bo gwarancji nie da Ci żadnej. Cablemod już raz robił recall dla swoich kątowych wtyczek.
Rekomendowane odpowiedzi