ODIN85 3 501 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 1 minutę temu, serenity40 napisał(a): No kurde. Powiedzcie co mam począć. Kupiłem całego nowego kompa i czekam na tą grafikę 5080 a tu okazuje się że na premierę jej nie kupię ... Może kupić poprzednia serie? Chce grać 5 lutego w civ 7 💪 4090 za 3500! 3
Vulc 2 191 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 1 minutę temu, serenity40 napisał(a): Może kupić poprzednia serie? Chce grać 5 lutego w civ 7 💪 No i tak to się kręci, kupowanie karty za 5k do Civ7.
skunRace 797 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) 4 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ja nie mam focha żadnego. Na Pure napisałem prawdę i nie pisałem o nikim oprócz kadajo. Ma ponad 1000 postów? Ma. Reszta ma okolice 600? Ma Jest tu jeden wielki spam? Jest. Od 2 stron piszecie o mnie... w temacie o RTX 50XX Po co mam tu pisać? Żeby dostać bana bo Kadajo może prowokować, nazywać mnie hipokrytą, a jak odpowiem to banuje? Myślałem, że wysiedzisz cicho i pierwszy Twój post po zpp będzie w wątku benchmarkowym jak wpadasz na pierwsze miejsce z 5090 Nie przesadzaj z tym PurePc, jakie to tam konkretny dostałeś, a tutaj jest tylko spam. Jakiś spam zawsze był jest i będzie w takich chodliwych wątkach jak premiera nowych kart, gdzie na forum jest sporo osób, to samo było na Labie od zawsze. Tam co będziesz robił, pisał tylko z Oktabą na forum, jak tam nawet w tym momencie jest 8 osób zalogowanych na forum a w wątku 5000 nawet po testach nic się nie dzieje To forum nie istniało i nie istnieje, też mam tam konto od 2012r i w ogóle nie ma sensu tam wchodzić. Tam bardziej komentarze pod artykułami robią za forum. Edytowane 23 Stycznia przez skunRace
maras2574 891 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Godzinę temu, Kadajo napisał(a): I teraz mamy patrzeć na temperatury pamięci ... No to też kibel bo jest 100st
serenity40 7 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Teraz, Vulc napisał(a): No i tak to się kręci, kupowanie karty za 5k do Civ7. Mam stara 1070rt to myślałem że kupię coś na lata. A tu wuj. Gram w inne gry też ale mało. Jestem już za wiekowy 😁 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): 4090 za 3500! Gdzie za tyle 😎
ODIN85 3 501 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 1 minutę temu, serenity40 napisał(a): Mam stara 1070rt to myślałem że kupię coś na lata. A tu wuj. Gram w inne gry też ale mało. Jestem już za wiekowy 😁 Gdzie za tyle 😎 Zapytaj forumowych ekspertów
Stjepan 2 376 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Ten MFG to niezłe jaja są, Nawet z RT Overdrive w 4K bez tych wszystkich ulepszaczy nie ma co myśleć o 60fps, jest Cinema Experienced 33FPS, panie Kurteczka możesz jedynie: mi do tego 600W 1 1
azgan 1 127 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 7 minut temu, ryba napisał(a): 1080Ti To były piękne czasy i świetna karciocha i duży "błąd" NVIDIA https://www.gry-online.pl/newsroom/karty-graficzne-stoja-w-miejscu-gdyby-mogli-to-sprzedawaliby-rtx/zd2baf2
maras2574 891 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 15 minut temu, lukadd napisał(a): Ja dalej nawet nie zerknąłem na to gówno Nie chce wiedzieć. Lepiej dla Ciebie Ale jeszcze trochę i zmuszą nas do tego !!!
Starh 63 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Cena tej karty nie odzwierciedla jej zastosowań dla graczy. W tych pieniądzach można złożyć całego, mocnego pcta, na ktorym Gry będą śmigać w 4k przez najbliższe 3-4 lata. 1
sideband 1 775 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 10 minut temu, maras2574 napisał(a): Lepiej dla Ciebie Ale jeszcze trochę i zmuszą nas do tego !!! Nikt Cię do niczego nie zmusi
maras2574 891 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Godzinę temu, MJRegul napisał(a): że udalo im się zrobić je w mniejszej formie i jest cicho i chłodno... 1700rpm i 40db + 80st w openbenchu Już widzę co się będzie działo w słabo wentylowanych budach LATEM !!!
ntt_system 73 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia ja natomiast kupilem dzis wersalke zamiast 5080, od 2 tyg spalem na materacu czekajac na te pierwsze testy (w koncu sie wyspie jak czlowiek) 10
azgan 1 127 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 3 minuty temu, Starh napisał(a): Cena tej karty nie odzwierciedla jej zastosowań dla graczy. W tych pieniądzach można złożyć całego, mocnego pcta, na ktorym Gry będą śmigać w 4k przez najbliższe 3-4 lata. Cena za Ej Aj (AI) 🤭😉
maras2574 891 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 1 minutę temu, sideband napisał(a): Nikt Cię do niczego nie zmusi Jasne że nie, ale idzie to niestety w tym kierunku, że żeby zagrać z przyzwoitym klatkarzem trzeba będzie te gówna włączać
ryba 1 246 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 6 minut temu, azgan napisał(a): To były piękne czasy i świetna karciocha i duży "błąd" NVIDIA https://www.gry-online.pl/newsroom/karty-graficzne-stoja-w-miejscu-gdyby-mogli-to-sprzedawaliby-rtx/zd2baf2 Ta legenda jest do wyrwania za 8 stowek, z blokiem za 1k
Phoenix. 4 714 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) 7 minut temu, maras2574 napisał(a): Jasne że nie, ale idzie to niestety w tym kierunku, że żeby zagrać z przyzwoitym klatkarzem trzeba będzie te gówna włączać Przesadzasz, bez PT i RT nie potrzeba karty za 15k do grania, a nikt nie zmusza do wlaczania tych opcji. Nie zachowuj sie tak jakby nie dalo sie innaczej gry odpalic niz z wlaczonym natywnie PT. Sam sobie tworzysz problem. Albo chcesz grac w gre albo w "wodotryski" Edytowane 23 Stycznia przez Phoenix. 1 1 1
skypan 1 752 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Piękne czasy. Premiera sprzętu a osobiście czekam na nowe oprogramowanie od Nvidii Z resztą ten wątek to w większości: co wniesie/wnosi oprogramowanie.
sideband 1 775 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 9 minut temu, maras2574 napisał(a): Jasne że nie, ale idzie to niestety w tym kierunku, że żeby zagrać z przyzwoitym klatkarzem trzeba będzie te gówna włączać To się tnie detale Większość i tak nie widzi różnicy czy włączy RT/PT czy co tam jeszcze A wymagania dramatycznie spadają. Jak gracze będą chwalić generator głupoty to będą go wciskać zawsze i wszędzie. A niestety jest chwalony
Roman_PCMR 866 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Panowie, jest ghosting przy FG i DLSS?
KATOzord 43 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 1 minutę temu, Roman_PCMR napisał(a): Panowie, jest ghosting przy FG i DLSS? Zależy od gry, w Cyberpunk jest znośny a już w STAR Wars Jedi Ocalały jest tragedia
Rekomendowane odpowiedzi