krukkpl 221 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Czyli premiera generacji 50x0 chyba jeszcze gorsza od 20x0. Cytat 4090 is the new 1080Ti
dawidoxx 974 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Obejrzałem film NRGeek i nie mogłem się powstrzymać... No raczej ze musiało podziałać siano od zielonych.. byś widział jego materiał nt geforce now tam to było dopiero włażenie w
TheMr. 2 602 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 29 minut temu, Kadajo napisał(a): Nie ma bata że Nvidia będzie siedziała na tych kartach dwa lata. No, nie będzie. W 2026 będzie 6xxx. 5xxx powinno mieć premierę pół roku temu.
ptys 43 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia jak ja się ciesze z mojego 4080 za 2500zł, żałuję tylko że sprzedałem 4070 ti za niewiele więcej bo teraz spokojnie 3k bym dostał
dawidoxx 974 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 1 minutę temu, Gret napisał(a): przypomnę tylko 5070 to 4090 za 599$ Za tyle wezme od ręki każda ilość 4090
Doamdor 1 782 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 2 minuty temu, lukadd napisał(a): Jest moc Trzeba iść za głosem Kurteczki i brać tylko TOP, ci co kupili RTX 4090 dobrze na tym wyszli. 1 1
VRman 2 635 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) 9 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Obejrzałem film NRGeek i nie mogłem się powstrzymać... Bez kitu, połowa filmu to chwalenie x4 Ee, daj mu spokój. To niekoniecznie przekupstwo, choć gość nie ma problemu z jeżdżeniem na sponsorowane eventy, jak zaprasza wydawca jakiejś gry, więc do końca tego typu mentalności wykluczyć nie mogę. Jednak strzelam, że nie. On jest po prostu mylnie przekonany, że się zna wybitnie na wszystkim dotyczącym kompów, a już jak coś dotyka grafiki (a on jest z zawodu grafikiem!) to już całkiem. Nie raz wali bzdurami. Już wcześniej się brał za testy kart i podobnie się zbłaźnił. Wchodzić na jego kanał, oglądać to co warto oglądać, bo niektóre rzeczy robi naprawdę świetnie i warto to oglądać. Ale jego wypowiedzi o sprzęcie, czy to o procach ("ja jednak wolę intela", bo tak") czy kartach, to są tak warte oglądania jak reklamy Viziru z Chajzerem. A co do testów MFG, to może niedługo będę miał jakieś dobre wieści na temat porządnego testu/ów. O ile dobrze odczytałem to co mi napisał Mark na BB, bo napisał dość enigmatycznie. Edytowane 29 Stycznia przez VRman 2
Spl97 1 292 Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia 3 minuty temu, TheMr. napisał(a): No, nie będzie. W 2026 będzie 6xxx. Będzie, będzie, za 1,5 roku.
DżonyBi 1 969 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Obejrzałem film NRGeek i nie mogłem się powstrzymać... Bez kitu, połowa filmu to chwalenie x4 Wypłata za recenzję tez x4
JayDee016 31 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) 11 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Obejrzałem film NRGeek i nie mogłem się powstrzymać... Bez kitu, połowa filmu to chwalenie x4 on już się popisał raz przy składaniu kompa jednemu ze swoich widzów...xD Edytowane 29 Stycznia przez JayDee016
azgan 1 127 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 11 minut temu, tomcug napisał(a): Od lat już się nie robi tych 6% na nierefach. Nie sprzedają już wersji z dopiskiem OC na pudełku? To ile teraz mają 3%?
samsung70 210 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 2 minuty temu, Spl97 napisał(a): Będzie, będzie, za 1,5 roku. ewidentnie bedzie refresh na wersje super , na bank bedzie 5080 z wiekszs iloscia ram itd, przeciez tam jest miejsce na 3 karty jeszcze
cichy45 607 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 5080 = waste of sand jakby to gaming jezus powiedział
Zachy 586 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 47 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): ODIN85 jak chcesz Suprim Liquid to możesz sobie odebrać w ME w Gdańsku Hehe ja mogw odebrac Tylko dsj na pw namiary O ile to 5090
tomcug 2 440 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 1 minutę temu, azgan napisał(a): Nie sprzedają już wersji z dopiskiem OC na pudełku? To ile teraz mają 3%? Naprawdę się zatrzymałeś na erze Pascala? Teraz już referencyjne parametry są tak wyżyłowane, że zdarza się nawet tak, że fabrycznie podkręcony model potrafi przegrać z takim bez OC, bo się gorsza sztuka rdzenia trafiła 2% do przodu to już jest dobry wynik. 3
Fenrir_14 825 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 1 minutę temu, Zachy napisał(a): Hehe ja mogw odebrac Tylko dsj na pw namiary O ile to 5090 Haha 5090 sam potrzebuje 🥷 5080 ale już anulowałem. Szkoda prądu na ten szrot 😀
Kadajo 7 410 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 18 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Obejrzałem film NRGeek i nie mogłem się powstrzymać... Bez kitu, połowa filmu to chwalenie x4 Byś dostał za friko tez byś chwalił
Zachy 586 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 2 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): Haha 5090 sam potrzebuje 🥷 5080 ale już anulowałem. Szkoda prądu na ten szrot 😀 Ale przeprocesowali Ci zamowienie?
azgan 1 127 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 5 minut temu, tomcug napisał(a): Naprawdę się zatrzymałeś na erze Pascala? Teraz już referencyjne parametry są tak wyżyłowane, że zdarza się nawet tak, że fabrycznie podkręcony model potrafi przegrać z takim bez OC, bo się gorsza sztuka rdzenia trafiła 2% do przodu to już jest dobry wynik. Moja ostatnia karciocha do desktopa to było MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X z TWIN FROZR VI a później przesiadłem się na lapki od MSI z serii Vector. Tak czy siak to są wręcz śmieszne przyrosty wydajności - 2% czy 6 to jest żart 🙃
TheMr. 2 602 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 6 minut temu, samsung70 napisał(a): ewidentnie bedzie refresh na wersje super , na bank bedzie 5080 z wiekszs iloscia ram itd, przeciez tam jest miejsce na 3 karty jeszcze Miedzy 5080 a 5090 owszem, ale 4070S nie pokonał 4070Ti, ani 4080TiS nie jest szybszy od 4080. A tutaj gdyby chcieli zmieścić Superki, to 5070TiS pokonałby 5080, 5080S oddaliby się za bardzo od 5080, a 5070S przegoniłby 5070Ti No i tak jak mówiłem, więcej RAMu nie pomoże im. Tutaj chociaż o cały lineup a nie tylko wypuszczenie 5080S.
Spl97 1 292 Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia 10 minut temu, JayDee016 napisał(a): on już się popisał raz przy składaniu kompa jednemu ze swoich widzów...xD Co takiego zrobił, że się popisał ?
Rekomendowane odpowiedzi