maxmaster027 893 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): nie było żadnej premiery, sklep nvidii w ogóle nie odpalił, strona padła Dokładnie, żadnej karty nie dało sie dodac do koszyka. Śmiech na sali Jest to co mowilem, sklep dostanie 5 pracownicy sobie wezma, wystawia 1 sztuke. Reszte beda wystawiali po 1 sztuce za 1000zl wiecej i patrzeli czy ktos kupi. Tak sie dzieje jak producent dostarcza za malo kart.
Umpero 979 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, baster napisał(a): Złożyłem w xkom na 5090 astrala zamówienie. Ma ktoś chęć? Przelew tradycyjny 🙂 Jako pracownik sklepu?
sovas 662 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, Umpero napisał(a): Jakim cudem? normalnie
Fenrir_14 827 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia @sovas Gratulacje Mi wszedł Astral OC na wodzie
stefanbat84 17 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Ja też kupiłem 5090 ASTRALA był na chwilę dostępny normalnie na stronie. Już zapłacone, zobaczymy czy zrealizują.
MarcoSimone 672 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia https://www.olx.pl/elektronika/komputery/podzespoly-i-czesci/q-RTX-5080/ 4
ronaldo864 122 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Na Olx i Alledrogo zaraz pojawią się Jednorożce w super cenie. edit o MarcoSimone dzięki już są !!! Edytowane 30 Stycznia przez ronaldo864
MrSmoke 10 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia do kupienia na morele Karta graficzna MSI GeForce RTX 5080 Suprim SOC 16GB GDDR7 DLSS4
JDM 40 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, areczek1987 napisał(a): Takie jajca już nie raz widziałem w czasach 30xx, przechodzisz do kasy, klikasz, uzupełniasz pola tylko po to, żeby na końcu dowiedzieć się, że koszyk jest pusty
Umpero 979 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, sovas napisał(a): normalnie Normalnie czyli jak ja strona padła?
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia DAŁBYM ŁEB na pień (!), że tak gówniana oferta w tak gównianych cenach po raz pierwszy da po łapach sklepom i kurtce, że będzie bojkot, a karty będą zalegać, a tu... wywrotka systemy do góry kołami. LOL. Po prostu mam nadzieję, ze to "tylko" boty, a skalperzy wywalą się na ryj. 1 5
Element Wojny 4 776 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Na scanie wszystkie 5080 AiB poszly w 12 sekund, wszystkie modele były dostępne. Edytowane 30 Stycznia przez Element Wojny
MarcoSimone 672 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): To za ile Ty sprzedałeś swoją 4090, że Ci się opłaca tyle bólić za 5090? 1
Fenrir_14 827 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) @PiPoLiNiO nie podawaj nr zamówienia!! Ktoś życzliwy jeszcze zadzwoni z prośbą o anulowanie Gratulacje!! Słuszny wybór Edytowane 30 Stycznia przez Fenrir_14 3
Doamdor 1 800 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Za tanio wystawili te RTX 5090. 1 1
Kłaczkov 32 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) w Austrii Tuf za 1500 euro ten wodny za ~1600 nie jest zle Caly czas dostepne Edytowane 30 Stycznia przez Kłaczkov 1
lukadd 2 917 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, JeRRyF3D napisał(a): DAŁBYM ŁEB na pień (!), że tak gówniana oferta w tak gównianych cenach po raz pierwszy da po łapach sklepom i kurtce, że będzie bojkot, a karty będą zalegać, a tu... wywrotka systemy do góry kołami. LOL. Po prostu mam nadzieję, ze to "tylko" boty, a skalperzy wywalą się na ryj. Tych kart było jak kot napłakał. Mówiło się o tym od kilku dni. Tu nie było innej opcji, że wszystko zejdzie w moment. A szczególnie wszystko co lepsze czyli 5090.
Rekomendowane odpowiedzi