Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Dzwoniłem do X-kom, kupiliśmy Astrale a oni ich nawet nie mają. Pokazuje dostawa na jutro, a gość, ze trzeba być cierpliwym bo nie wiadomo kiedy wysyłka...

za takie sytuacje sklepy powinny beknąć...

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, zozolek napisał(a):

uda się jak zrealizują.

Pamietam tufy 3080 po 3299 z realizacją 1,5 roku po ... :E

też kupowałem 3080 w xkomie i po "zakupie" czekałem prawie rok na niego :D Przynajmniej + taki, że cenowo nie będę musiał szukać droższej wersji

Opublikowano
1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Dzwoniłem do X-kom, kupiliśmy Astrale a oni ich nawet nie mają. Pokazuje dostawa na jutro, a gość, ze trzeba być cierpliwym bo nie wiadomo kiedy wysyłka...

Astrale jakoś w połowie lutego podobno mają się pojawiać dostawy. Ale pewnie też jak kot napłakał i kolejka sklepów w EU spora po nie.

Opublikowano

Przy tym absolutnie szalonym dniu, patrząc na Wasze potwierdzenia zamówień wrzucę swoje potwierdzenie. Sprzed dwóch lat - dokładnie marzec 2023. Przykro się patrzy, jak stoimy w miejscu :(

474593353_9528264583874093_1747309581949366186_n.jpg

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Na Skandynawię też dostawy w trakcie. Jutro w jednym ze sklepów ma być 15 Astrali.

@dawidoxx upolowałeś coś? W razie czego jutro i pojutrze komplett ;)

Edytowane przez Fenrir_14
Opublikowano
4 minuty temu, JDM napisał(a):

nie chce mi się nawet czytać recek na techpowerup.

Właśnie skończyłem czytać tam dzisiejsze testy, najbardziej mnie interesował jak wypadł Zotac na tle reszty i zobaczyłem, że jest poprawnie, szału nie robi, ale tragedii nie ma. Trzymają poziom z poprzedniej serii.

Opublikowano
1 minutę temu, aetern napisał(a):

Przy tym absolutnie szalonym dniu, patrząc na Wasze potwierdzenia zamówień wrzucę swoje potwierdzenie. Sprzed dwóch lat - dokładnie marzec 2023. Przykro się patrzy, jak stoimy w miejscu :(

Tu akurat wtedy zrobiłeś znakomity deal.

• Like 1