Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, galakty napisał(a):

Po co robić premierę jak się nie ma kart -.- 

Przy tym szaleństwie co jest, to nawet gdybyś miał na polskę 100 tysięcy 5090 to i tak by skalperzy wykupili wszystko. Przecież w czasie covidu to w stanach domy zastawiali pod wykup ampere. 

Opublikowano
11 minut temu, galakty napisał(a):

Po co robić premierę jak się nie ma kart -.- 

NV staje się powoli memem

To kurtas może sobie tworzyć memy o klientach-graczach. Co nie sypnie z piekarnika to jest wciągane przez stado baranów jak świeże bułeczki.

Opublikowano
13 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Nie dziękuję, bardzo lubię swój monitor. Skalibrowałem sobie go zgodnie z zaleceniami RTRings i działa wyśmienicie!

Sorry ale nic nie dorówna OLED i HDR, niski lag, kontrast, prawdziwa czerń - tego się nie da przeskoczyć i żaden 9090 nie wyrówna braku OLED.

• Like 1
  • Upvote 6
Opublikowano
4 minuty temu, Umpero napisał(a):

To kurtas może sobie tworzyć memy o klientach-graczach. Co nie sypnie z piekarnika to jest wciągane przez stado baranów jak świeże bułeczki.

A to swoją drogą, dają się doić aż miło. O 5090 walczyć to rozumiem, ale 5080? I jeszcze ludzie sprzedawali 4090 a teraz bez karty są, hahahaha xD:E 

Opublikowano
14 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Nie dziękuję, bardzo lubię swój monitor. Skalibrowałem sobie go zgodnie z zaleceniami RTRings i działa wyśmienicie!

Kupisz nową kartę to tylko będziesz miał więcej klatek. Kupisz oleda nowa jakoś grania:lovin:

• Upvote 6
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Może za 5-6 lat, jak ceny zejdą do ludzkiego poziomu. 

Przecież dobrego OLEDa można mieć w rozsądnej cenie. Ja za swojego LG C3 55 rok temu dałem 5200 pln.

Edytowane przez KATOzord
  • Haha 1
  • Confused 1