Gość Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): X-kom? X-kom się nauczył na błędach i powystawiał tylko to co ma
areczek1987 917 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, Element Wojny napisał(a): No cóż - kasę pobrali, karty nie ma, fajna ta premiera. Najlepsze że nie pobrali. Komputron zrobi sobie wroga.
Kadajo 7 426 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 4 minuty temu, dhyde00 napisał(a): To prosze zmierz swoim giga-turbo-decybelomierzem jeszcze 40-decybelową suszarkę. Nie mam takiej. Zreszta po co ta spina, wszystko zostało wytłumaczone i niech kazdy sobie sam wyciągnie z tego wnioski. A jak tematu nie rozumie to ma internet. Ja tez kiedys tego nie rozumiałem.
Kanzu 209 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 14 minut temu, MJRegul napisał(a): Wyszli wszyscy z biura, zostałem sam w pokoju, klima wyraźnie szumi, 36dB. Sprawdziłem z ciekawości u siebie, bo mam nad biurkiem klimę włączoną w pokoju i siedząc jakieś 1.5m od niej 32dB wychodzi na najmniejszej prędkości wentylatora.
dhyde00 240 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): niech kazdy sobie sam wyciągnie z tego wnioski. Amen
lukadd 2 917 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Zerknąłem sobie jak premiera w niemieckich sklepach. Też kart jak kot napłakał i wiadomo wszystko zeszło w mig. Najtańsze i najsłabsze wersja jak ventus czy Asus Prime za ~880euro (~3700pln). Coś lepszego typu TUF, Vanguard, Trio ceny ~1100-1200euro (4600-5000pln). Niezła padaka Edytowane 20 Lutego przez lukadd
sovas 662 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego U mnie jest 28db jak jest miernik na kompie pod full obciazeniem. Jak wykręce wentyle ponad 1000 rpm to jest dla mnie niekomfortowo, chyba przeczulony jestem Lecę robić przeróbki w kompie, bo karta nie wejdzie.
Brolly 766 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, stefan999 napisał(a): RTX 5070 TI to karta o wydajności 7900 XTX w cenie 7900 XTX? WTF 1
TheMr. 2 609 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 11 minut temu, hopes napisał(a): Jaka wersja za msrp 5070 ti jest warta zakupu? Odpuściłem poczekam sobie. Byle jaki model 4,5-4,8 k a wersja na którą miałem oko 5,2 k. Tylko wersja msrp było warto kupić, ale przegapiłem premierę o 2 godzinki ups Gamerock, Galax, później Vanguard. Reszta bawić się w UV. Edytowane 20 Lutego przez TheMr.
Kadajo 7 426 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Jeszcze apropo mierzenia głośności kart graficznych: 3
Totek 784 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 17 minut temu, areczek1987 napisał(a): Wtf Sprzedali ci nadzieję
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 13 minut temu, areczek1987 napisał(a): Najlepsze że nie pobrali. Komputron zrobi sobie wroga. A to wygrany jesteś, inni na ogół pobierają a potem rozkładają ręce.
areczek1987 917 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, Totek napisał(a): Sprzedali ci nadzieję Zabrali czas na polowanie na coś innego. Mogłem jeszcze muszce złapać gigusia. Jutro w godzinach pracy się człowiek ogarnie co tam po telefonie da się wybadać jak nic nie ruszy.
Lameismyname 2 351 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego INSPIRE to lepsza czy gorsza seria od VENTUSA jeżeli chodzi o MSI. W 5080 INSPIRE jest 100zł tańszy, w 5070ti jest 200zł droższy. O co kaman?
Doamdor 1 800 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 16 minut temu, hopes napisał(a): Jaka wersja za msrp 5070 ti jest warta zakupu? Odpuściłem poczekam sobie. Byle jaki model 4,5-4,8 k a wersja na którą miałem oko 5,2 k. Tylko wersja msrp było warto kupić, ale przegapiłem premierę o 2 godzinki ups Modele za 3899zł były dla desperatów.
Radio Tirana 1 060 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, Lameismyname napisał(a): INSPIRE to lepsza czy gorsza seria od VENTUSA jeżeli chodzi o MSI Inspire ma mniejsze chodzenie od Ventusa. Powinna być tańsza. 1
wrobel_krk 851 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) A INSPIRE to nie głownie wersja z myślą o SSF, czyli mote być gorsza od Ventusa bo mniejsza, ale tu głownie chodzi o wymiary? Edytowane 20 Lutego przez wrobel_krk
Gość Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 13 minut temu, areczek1987 napisał(a): Zabrali czas na polowanie na coś innego. Mogłem jeszcze muszce złapać gigusia. Jutro w godzinach pracy się człowiek ogarnie co tam po telefonie da się wybadać jak nic nie ruszy. Widać dużo chętnych na tę 1 sztukę Windforca na Polskę było Edytowane 20 Lutego przez muszka
DżonyBi 1 975 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Inspire 5070Ti - nowsze wentylatory Stormforce Ventus 5070Ti - wentylatory Torx 5.0 Edytowane 20 Lutego przez DżonyBi
Lameismyname 2 351 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 6 minut temu, Doamdor napisał(a): Modele za 3899zł były dla desperatów. Może i tak. Ciekawi mnie jak Inno3d wypada, bo też jest w MSRP, a przyzwoicie im budżetowe modele wychodzą. Ciekawe stwierdzenie znalazłem na konkurencyjnym portalu: W kuluarach mówi się, że najtańsze oferty kart GeForce RTX 5070 Ti były wymuszone na premierę, ale w kolejnych dniach mogą one wzrosnąć. Może to oznaczać, że dorwanie nowego modelu za 3899 zł czy nawet 4200 zł może być po prostu niewykonalne. Przynajmniej na początku, gdy popyt na karty mocno przekracza podaż sprzętu. 2 minuty temu, DżonyBi napisał(a): Inspire 5070Ti Ventus 5070Ti Jak MSI ma w rękawie coś jeszcze gorszego od legendarnego Ventusa to aż strach się bać Edytowane 20 Lutego przez Lameismyname
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 5 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Inspire ma mniejsze chodzenie od Ventusa. Powinna być tańsza. Bez jaj, OC UK wystawiło Ventusa za £799, a Inspire za £949 i sprzedawał się lepiej, bo ludzie myśleli że to jakaś topowa wersja 4
TheMr. 2 609 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 8 minut temu, wrobel_krk napisał(a): A INSPIRE to nie głownie wersja z myślą o SSF, czyli mote być gorsza od Ventusa bo mniejsza, ale tu głownie chodzi o wymiary? Powinno być to samo.
Doamdor 1 800 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, Lameismyname napisał(a): Może i tak. Ciekawi mnie jak Inno3d wypada, bo też jest w MSRP, a przyzwoicie im budżetowe modele wychodzą. Ciekawe stwierdzenie znalazłem na konkurencyjnym portalu: W kuluarach mówi się, że najtańsze oferty kart GeForce RTX 5070 Ti były wymuszone na premierę, ale w kolejnych dniach mogą one wzrosnąć. Może to oznaczać, że dorwanie nowego modelu za 3899 zł czy nawet 4200 zł może być po prostu niewykonalne. Przynajmniej na początku, gdy popyt na karty mocno przekracza podaż sprzętu. Na pierwszy widok, najmniejsze chłodzenie, a jak z wydajnością, to testy zweryfikują.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, Doamdor napisał(a): Na pierwszy widok, najmniejsze chłodzenie, a jak z wydajnością, to testy zweryfikują. Mój 4070 Ti S Slim od MSI wygląda prawie identycznie, ale chłodzenie top.
Rekomendowane odpowiedzi