Phoenix. 4 730 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Miałem 3070ti ventusa i tak tragicznie nie wypadał A o chłodzeniach z Ady można zapomnieć. To był wyjątek na niekorzyść producentów. 1
maxmaster027 893 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 2 godziny temu, lysyn napisał(a): Mi dzisiaj mają wysłać zestaw z 5090 z ME Polecam przetestować tego potworka w Metro 2033 albo Last light Redux, oczywiscie na full detalach no i drobnostka physx on. 1
ffallen 49 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego A to dopiero piątkowy poranek - a niektórych już trzyma tak jakby świętowali weekend
galakty 3 341 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 7 minut temu, Phoenix. napisał(a): Miałem 3070ti ventusa i tak tragicznie nie wypadał A o chłodzeniach z Ady można zapomnieć. To był wyjątek na niekorzyść producentów. Ciekawi mnie czy będzie wersja Armor, miałem RTX 2060 i było ciepło
Mar_s 2 226 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Mówisz i masz, zapraszamy za miesiąc, ale nie nalegamy...
Mar_s 2 226 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Nie wnerwiaj mnie jeszcze Ty Pipek. Prowokował, wyzywał, dostał co chciał.
DżonyBi 1 975 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) https://videocardz.com/newz/new-12vhpwr-angled-adapter-features-fan-power-and-temperature-monitoring-for-rtx-40-series Edytowane 21 Lutego przez DżonyBi 4
Sebastiansbk 131 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Co ta seria kart zrobiła z ludźmi, tu już nie chodzi o gaming lub pracę na GPU, to coś na zasadzie, kabaretu neonowka i skeczu wigilia POPIS 3
sovas 662 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) @DżonyBi Wentyl na gnieździe do czego to doszło. Zaczynam się zastanawiać, czy nie dać sobie czujnika w gniazdo, mam pare takich Głupie, czy nie? Mogę ustawić shutdown kompa nawet w aquasuite na to Edytowane 21 Lutego przez sovas
sovas 662 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Około południa powinienem mieć. Ta mam w sumie 3 opcje. Przewód z zasilacza ori, corsair premium i pajączek od karty. Edytowane 21 Lutego przez sovas
Fenrir_14 827 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 7 minut temu, sovas napisał(a): @DżonyBi Wentyl na gnieździe do czego to doszło. Zaczynam się zastanawiać, czy nie dać sobie czujnika w gniazdo, mam pare takich Głupie, czy nie? Mogę ustawić shutdown kompa nawet w aquasuite na to Nowe zasilacze od AsRock'a - Phantom Gaming mają termika przy wtyczkach 12V-2x6. Tak samo seria Taichi Platinum. W przypadku PG odcina zasilanie przy 105 stopniach cel. 1
DżonyBi 1 975 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 4 minuty temu, sovas napisał(a): Zaczynam się zastanawiać, czy nie dać sobie czujnika w gniazdo, mam pare takich Nieglupie 👍 Co do adapterka to jak bylby dobrej jakosci to moglbym sobie taki umiescic do pomiaru temperatury i mocy. Moze pojawi sie wersja slim, bez wentylatorka.
maras2574 891 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 6 minut temu, sovas napisał(a): Zaczynam się zastanawiać, czy nie dać sobie czujnika w gniazdo, mam pare takich Też taki czujnik kiedyś kupiłem i leży. Jak ostatnio miałem kompa otwartego przy okazji zmiany pasty na PTM, to tak patrzyłem i nie za bardzo wiedziałem gdzie ten czujnik zaaplikować na wtyczkę żeby to jakoś wyglądało Jak założysz to wrzuć foto
Elvis79 161 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) To ustrojstwo z końcówki filmu warto pakować? Karta będzie ważyć 1.1kg Edytowane 21 Lutego przez Elvis79
Umpero 979 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Bany nawet w środku nocy. Strasznie dymogenny ten wątek... Kto? Komu?
Doamdor 1 796 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 2 minuty temu, Elvis79 napisał(a): To ustrojstwo to warto pakować? Karta będzie ważyć 1.1kg Ja nie stosowałem przy Ventusach, które ważyły 1370g, przy Phantom 2kg już dałem podpórkę, na materiale jest Vanguard, który też ma około 2kg. 1
Doamdor 1 796 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 23 minuty temu, sovas napisał(a): @DżonyBi Wentyl na gnieździe do czego to doszło. Zaczynam się zastanawiać, czy nie dać sobie czujnika w gniazdo, mam pare takich Głupie, czy nie? Mogę ustawić shutdown kompa nawet w aquasuite na to Sprawdź na dotyk, czy jest cieplutko na kabelkach. Lecz włączonego komputera z RTX 5090 obciążonym na 100% nie zostawiłbym bez opieki. Edytowane 21 Lutego przez Doamdor
maxmaster027 893 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 10 minut temu, Elvis79 napisał(a): To ustrojstwo z końcówki filmu warto pakować? Karta będzie ważyć 1.1kg U mnie 1.5kg mam podpórke, generalnie karta dosc długa i szeroka. Jeżeli karta która instalujesz ma 1.1kg i nie jest przesadnie dluga i szeroka to nie musisz. Moment siły zginajacy jest wiekszy przy szerszych i dluzszych. Innymi słowy masa * odleglosc od zamocowania. M= F *d. 1
sovas 662 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 16 minut temu, Elvis79 napisał(a): To ustrojstwo z końcówki filmu warto pakować? Karta będzie ważyć 1.1kg Ja bym dał podpórkę. 1
razz1 19 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Ja bym dawał, ostatnio zajrzałem do kompa z 2 wiatrakowym rtx2060 i widać ze karta się wygięła 1
Kadajo 7 420 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Oj dziatki dziatki dlaczego sobie to robicie... To tak apropo tego co się działo wcześniej. No jakiś komentarz dać musiałem żebyście cie wiedzieli ze o was pamiętam Ale spać tez kiedyś muszę
Rekomendowane odpowiedzi