dhyde00 240 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) Temp przewodow przy max obciazeniu Edytowane 24 Lutego przez dhyde00
sovas 662 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego @dhyde00 pokaż temp backplate u mnie jest bardzo gorący
dhyde00 240 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 2 minuty temu, sovas napisał(a): @dhyde00 pokaż temp backplate u mnie jest bardzo gorący ok odapalam furmark na 10 min i dam znac
Boldwyn 121 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) Godzinę temu, Faflucy napisał(a): To nie jest tak do końca. Kiedyś zadałem pytanie asusowi czy jak rozkręcę kartę i wymienię paste i termopady to stracę gwarancje, odpowiedzieli mi że oni problemu nie widzą, ale gwarantem jest sklep i to on będzie decydował. Mi Asus odpisał, że wymiana pasty / zerwanie plomby nie wiąże się ze stratą gwarancji i nie wspomnieli o sklepie: Cytat Samo zerwanie plomby gwarancyjnej nie jest jednoznaczne z utratą gwarancji. W przypadku awarii serwis bada laminat czy konserwacja po stronie użytkownika nie jest bezpośrednim powodem awarii. Jeśli nie ma żadnych przeciwskazań karta nadal naprawiana jest gwarancyjnie. Ale innemu użytkownikowi na forum (teraz nie pamiętam komu) odpisali podobnie do Ciebie, żeby potwierdzić na wszelki wypadek ze sklepem (który odpisał podobnie, jeśli nie stwierdzą uszkodzenia to gwarancja jest realizowana). Edytowane 24 Lutego przez Boldwyn
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Ktoś dorwał z tej samej aukcji co ja chyba XDD
dhyde00 240 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego @sovas po 10 min - backplate 60C max, mozna dotknac ale jest goracy 1
Faflucy 312 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego @Boldwyn Niestety nie mogę znaleźć już tego maila, ale na 100% pisali o sklepie.
lukadd 2 913 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 22 minuty temu, dhyde00 napisał(a): po 10 min - backplate 60C max, mozna dotknac ale jest goracy To jest powodowane tym, że te karty kręcą dość nisko wentylami, jak zwiększysz manualnie wentyle to temp backplate spadnie. U mnie na gigusiu 4090 jest podobnie, niskie rpm na wentylach i backplate potrafi ~60 stopni złapać.
DżonyBi 1 971 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) 55 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Ktoś dorwał z tej samej aukcji co ja chyba XDD Potem sie dziwicie, ze nie ma normalnych cen w Polsce. Ze sklepu idzie na olx albo na allegro od razu. Ja przestaje sie dziwic sklepom. Jak jeszcze MSI Polska zalapie, ze ich ostatni rzut poszedl na olx (w szczycie bylo 13 kart wystawionych 5090 Trio) i podniesie ceny to juz tylko pozostanie czekac na wieksza dostepnosc. Edytowane 24 Lutego przez DżonyBi
Stjepan 2 378 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Tajski sklep ostrzega, że karty RTX 50 mogą wrócić dopiero w lipcu 1
DżonyBi 1 971 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) Niech zgadne UX_thoughtful to jakis skalper, ktoremu zalezy, zeby ludzie srali w pampersy i kupowali tu i teraz od skalpera, bo RTXow nie bedzie. Edytowane 24 Lutego przez DżonyBi
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) 8 minut temu, DżonyBi napisał(a): Potem sie dziwicie, ze nie ma normalnych cen w Polsce. Ze sklepu idzie na olx albo na allegro od razu. Ja przestaje sie dziwic sklepom. Jak jeszcze MSI Polska zalapie, ze ich ostatni rzut poszedl na olx (w szczycie bylo 13 kart wystawionych 5090 Trio) i podniesie ceny to juz tylko pozostanie czekac na wieksza dostepnosc. Ja jeszcze nic nie kupilem, wypraszam sobie //mam rezerwacje bez wpłacenia chociażby grosza Edytowane 24 Lutego przez Tester Wrażeń
Elvis79 161 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Słynny Astral https://www.komputerswiat.pl/recenzje/sprzet/komponenty-pc/miesiac-z-karta-asus-geforce-rtx-5080-rog-astral-oc-niezla-ale-i-tak-jej-nie-kupisz/021dnxf
lukadd 2 913 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 19 minut temu, Elvis79 napisał(a): Słynny Astral https://www.komputerswiat.pl/recenzje/sprzet/komponenty-pc/miesiac-z-karta-asus-geforce-rtx-5080-rog-astral-oc-niezla-ale-i-tak-jej-nie-kupisz/021dnxf Blind dorwał astrala Ale i tak to tylko 5080ka.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 4 minuty temu, lukadd napisał(a): Blind dorwał astrala Ale i tak to tylko 5080ka. Blind tutaj dokładnie oddał moje odczucia odnośnie FG - co z tego że dodaje klatek, skoro płynność idzie w diabły, a w większości gier poza CP2077 miałem mniejsze/większe rwanie obrazu?
lysyn 96 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Testuje kartę 5090 w Furmark 1.38.1 i po 9 minutach mam 51 stopni na GPU?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Piekło zamarzło Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): X-kom przełożył po raz 5 w ciągu 27 dni dostawę Na kiedy teraz?
ffallen 49 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Gratki - wpadnie kolejne 500zł Po nitce do kłębka 1
Faflucy 312 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): X-kom przełożył po raz 5 w ciągu 27 dni dostawę Jak tak dalej pójdzie to będą musieli ci te kartę za darmo wysyłać Na kiedy teraz masz termin ?
Kris194 4 720 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 1 minutę temu, Tester Wrażeń napisał(a): Na kiedy teraz? Pewnie na świętego Dygdy albo ewentualnie 30.02
ffallen 49 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Na Proshopie termin zmieniony już na 27-03-2025 Masakra. 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Chore to wszystko jest xd Jeszcze wisienką na torcie by było jakby faktycznie mnie oscamował ten szwab z game and fun XD
Rekomendowane odpowiedzi