Yedi 277 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 9 godzin temu, Lameismyname napisał(a): Na tweaktown pojawiła się recenzja INNO3D GeForce RTX 5070 Ti X3 https://www.tweaktown.com/reviews/10982/inno3d-geforce-rtx-5070-ti-x3-compact-powerful-and-ready-for-4k/index.html W skrócie pozytywna. Kultura pracy, temperatury itd. ok. Pewnie porównywalna karta do ASUSa Prime i pewnie bez problemu piszczących cewek co w ASUSach jest bardzo popularne. Mój prajm nie piska ..
caleb59 1 621 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 14 godzin temu, Radio Tirana napisał(a): Jak włączysz sobie wszystkie 4 efekty Ray Tracingu to FPS szoruje po dnie. Rockstar jak zwykle zrobił robotę. A nie prawda, nawet u mnie na 4070 Super w 1080p z DLAA i dosłownie wszystkim na maxa nie ma problemów z dużą ilością fps.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) 9 godzin temu, Brolly napisał(a): Tak sobie myślę że 5070 była by spoko kartą ale za 2 tysiące max Edit: Co jest kurna XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD X-kom robi taka odklejke na cenach, ze naprawde dziwi mnie, ze go nadal tutaj tolerujecie, a powiedzialbym nawet ze promujecie. Jak dla mnie to jest skalperski profil do zbanowania i tyle. Edytowane 6 Marca przez Element Wojny 1 4
jankooo 253 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) @mortirNo właśnie ja też miałem 4070s od inno i zaskakująco dobrze sobie radził ten mały cooler. Tylko ja miałem jeden wentyl uszkodzony i czasem hałasował wiec oddałem na rękojmię, nie wyrobili się w czasie i mi kasę oddali. Mam też zamówionego windforce'a w komputronie ale mija tydzień i nadal nie wysłali bo nie mają towaru... Edytowane 6 Marca przez jankooo
Smalec 1 551 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) @Element Wojny Dokładnie, nie rozumiem jak można ich bronić. Wszystko sami wykładają czarno na białym, że to typowy skalpersko-januszowy biznes. Edytowane 6 Marca przez Smalec
ODIN85 3 502 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 12 minut temu, Element Wojny napisał(a): X-kom robi taka odklejke na cenach, ze naprawde dziwi mnie, ze go nadal tutaj tolerujecie, a powiedzialbym nawet ze promujecie. Jak dla mnie to jest skalperski profil do zbanowania i tyle. A myślisz że strona nie ma profitów z tego że tu jest?
DżonyBi 1 969 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) https://www.x-kom.pl/p/1319111-karta-graficzna-nvidia-inno3d-geforce-rtx-5070-ti-x3-16gb-gddr7-dlss4.html Znowu dostepny w MSRP Edit: impossible mission Edytowane 6 Marca przez DżonyBi
lukadd 2 912 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Zanim dojdziesz do kompa i klikniesz to już nie ma Impossible Edition się nada jak ulał
kociol21 79 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca A któryś tam się kłóci w wątku o Radkach, że jaki problem, przecież są 5070Ti w MSRP bez problemu. No wystarczy, że walisz w F5 jak małpa przez cały dzień i masz refleks kobry. 1
lukadd 2 912 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Zobaczcie jaka perełka https://www.alza.de/asus-tuf-geforce-rtx-3080-gaming-v2-o10g-d6836300.htm?o=1
wkamil73 285 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 6 minut temu, kociol21 napisał(a): A któryś tam się kłóci w wątku o Radkach, że jaki problem, przecież są 5070Ti w MSRP bez problemu. No wystarczy, że walisz w F5 jak małpa przez cały dzień i masz refleks kobry. Najczęściej takie zdanie o dostępności mają osoby sprawnie posługujące się botami bądź innymi skanerami. Panie, co to się porobiło na tym świecie
DżonyBi 1 969 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) Nikt nie pisze, ze nie ma problemu, ale szansa na kupno 5070ti w MSRP jest, bo pojawiaja sie okazje systematycznie. W przypadku 5080 i 5090 dostepnosc w MSRP nie istnieje po prostu. Edytowane 6 Marca przez DżonyBi
mortir 6 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 41 minut temu, jankooo napisał(a): @mortirNo właśnie ja też miałem 4070s od inno i zaskakująco dobrze sobie radził ten mały cooler. Tylko ja miałem jeden wentyl uszkodzony i czasem hałasował wiec oddałem na rękojmię, nie wyrobili się w czasie i mi kasę oddali. Mam też zamówionego windforce'a w komputronie ale mija tydzień i nadal nie wysłali bo nie mają towaru... 27.02 zamówiłem też tego windforce z odbiorem osobistym w salonie. Tego samego dnia dostałem informację, że został wysłany do salonu i tyle. Od tego czasu cisza. Inna sprawa że śpiesząc się ze składaniem zamówienia, nie zorientowałem się że stracę prawo zwrotu, a w ciemno windforce nie wezmę mając już inspire ze znośną jakością pracy.
DżonyBi 1 969 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Z tej puli kart 5070 Ti w MSRP to chyba ten Windforce wypada najlepiej, potem Inno3D, a na koncu Ventus.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 2 minuty temu, mortir napisał(a): 27.02 zamówiłem też tego windforce z odbiorem osobistym w salonie. Tego samego dnia dostałem informację, że został wysłany do salonu i tyle. Od tego czasu cisza. Inna sprawa że śpiesząc się ze składaniem zamówienia, nie zorientowałem się że stracę prawo zwrotu, a w ciemno windforce nie wezmę mając już inspire ze znośną jakością pracy. Jak stracisz niby prawo zwrotu?
ODIN85 3 502 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Jak w Euro rtv bierzesz płatność w sklepie to nie jest zakup a rezerwacja
Radio Tirana 1 042 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 3 minuty temu, DżonyBi napisał(a): Z tej puli kart 5070 Ti w MSRP to chyba ten Windforce wypada najlepiej, potem Inno3D, a na koncu Ventus. Najlepiej wypada Asus PRIME. 1400 RMP na wentylatorach pod obciążeniem i termopad zamiast pasty.
Radio Tirana 1 042 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Pojawia się tak samo jak twoje Inno. Jeden raz i cześć 👋 Spoiler
jankooo 253 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) "Dostawa wybranego produktu Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti WINDFORCE OC SFF 16GB DLSS 4 do naszego magazynu została odwołana. Niestety nasz dostawca nie określił terminu kolejnej dostawy. Jednocześnie jeśli są Państwo zainteresowani dalszą realizacją zamówienia, informuję o możliwości przygotowania oferty produktów dostępnych w naszym magazynie. Proszę o informację zwrotną, jeśli są Państwo zainteresowanie otrzymaniem takiej oferty." Wiadomość sprzed chwili- W temacie kart za msrp w komputroniku. Tydzień czekania a teraz pewnie mogę sobie wybierać wśród kart placeholder'ów za 5k+ Edytowane 6 Marca przez jankooo 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Tester Wrażeń Doszedł Astral w końcu? Wydano do doręczenia
Brolly 762 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Godzinę temu, Element Wojny napisał(a): X-kom robi taka odklejke na cenach, ze naprawde dziwi mnie, ze go nadal tutaj tolerujecie, a powiedzialbym nawet ze promujecie. Jak dla mnie to jest skalperski profil do zbanowania i tyle. Czekam do 15-16 na ceny nowych radeonów i jak będzie znowu turbo odklejka to przygotuję dla x-scamu działo sztuki i tutaj wrzucę To będzie podsumowanie ich działania od czasu premiery 5xxx 1
DżonyBi 1 969 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) 11 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Pojawia się tak samo jak twoje Inno. Jeden raz i cześć 👋 Prime juz wpada w wyzszej cenie, a taki Inno3d wpada cyklicznie za 3899, byl wczoraj i dzis na przyklad, i jeszcze bedzie wpadal. Asus juz odlecial. Edytowane 6 Marca przez DżonyBi
Rekomendowane odpowiedzi