RtxOn 170 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) 9 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): A ja się pytam - gdzie są rodzice?! Tfuu! Moderatorzy!? Przecież to są jakieś turbo jaja! Komórkę zalewa mi 1534 postów / info o "nowej treści" w wątku i czytam jakieś wysrywy & przedszkolne przepychanki grupy kolesi. O GPU, co setny post. Ogarnijcie się, błagam, bo to zaczyna być żałosne. Żeby się nie wkurwiać, trzeba opuścić (?) / odsubskrybować wątek, który potencjalnie chciałby się czytać? Nie płacz i się zdecyduj czy chcesz czytać wątek czy nie. Nie będziemy pisać tylko tego co Ty chcesz czytać. To nie jest koncert życzeń. Będziemy psioczyć na karty, mierzyć kto ma dłuższą itp Edytowane 11 Marca przez RtxOn 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Teraz, Marcusfff napisał(a): @Tester Wrażeń Jak Twój Astral? Wygrzały się cewki i masz ciszej, czy zmieniasz kartę? Najglosniejsze dzwieki okazaly sie dochodzic z zasilacza, glosnosc samych cewek Astrala raczej bez zmian. W poniedzialek przyjdzie nowy zasilacz, to bede w stanie cos wiecej powiedziec na ten temat
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Teraz, RtxOn napisał(a): Nie płacz i się zdecyduj czy chcesz czytać wątek czy nie. Nie będziemy pisać tylko tego co Ty chcesz czytać. To nie jest koncert życzeń. Blazen! 1
Tornado3 336 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 2 minuty temu, RtxOn napisał(a): Nie płacz i się zdecyduj czy chcesz czytać wątek czy nie. Nie będziemy pisać tylko tego co Ty chcesz czytać. To nie jest koncert życzeń. Będziemy psioczyć na karty, mierzyć kto ma dłuższą itp Dokładnie pisz dalej te swoje farmazony. Super się czyta serio. Bez Ciebie to forum nie ma sensu 1
Gret 558 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 8 minut temu, RtxOn napisał(a): Nie płacz i się zdecyduj czy chcesz czytać wątek czy nie. Nie będziemy pisać tylko tego co Ty chcesz czytać. To nie jest koncert życzeń. Będziemy psioczyć na karty, mierzyć kto ma dłuższą itp No Ty niedługo nie będziesz
maxmaster027 893 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) 23 minuty temu, RtxOn napisał(a): Poczytaj wszystkie moje posty z dzisiaj, w jakim kontekście to użyłem też już wyjaśniłem chociaż myślałem ze nie musze bo większość zrozumie o co biega w tamtym momencie i użyłem 150 bo nie chciałem was obrazić. Gdybym napisał że mam iq świecącej żarówki w dzień a wyjaśniam każdego gościa to wy musielibyście byc głupi a tak napisałem że mam 150 to wy możecie mieć hipotetycznie 140. o kartach też pisze. Dokładnie miałem pisać. Raz że LC mi się nie podoba to dwa że niewiele wnosi. Temp i ciszę mam bez LC. Różne są żarówki 20,000 Watt Light Bulb Test Edytowane 11 Marca przez maxmaster027
jankooo 256 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Wątek blackwell'a ma codziennie inny temat przewodni. Dzisiaj rozkminiamy powiązanie iq u ludzi i LC w komputerze 1
Mar_s 2 226 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca @RtxOn Czy zamierzasz dalej tworzyć ten swój spam? I pytanie do społeczności, chcecie ten spam czytać? Bo po raportach wnoszę że nie za bardzo. 5 2
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 11 minut temu, RtxOn napisał(a): Nie płacz i się zdecyduj czy chcesz czytać wątek czy nie. Nie będziemy pisać tylko tego co Ty chcesz czytać. To nie jest koncert życzeń. Ogarnij się chłopie. Jak wchodzę do kawiarni na kawę, to chcę kawę, a nie kebaba! Czy mam jeść, co podali, bo to nie koncert życzeń? Po to forum ma 1000 wątków, by swoje mądrości kierować w konkretne miejsca. Inaczej mógłby być to jeden wspólny wór o nazwie = ITH, a nie jest. Przestań błaznować i "dorośnij" mentalnie. 1
ODIN85 3 504 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) @Mar_s Edytowane 11 Marca przez ODIN85 3
RtxOn 170 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Teraz, Mar_s napisał(a): @RtxOn Czy zamierzasz dalej tworzyć ten swój spam? I pytanie do społeczności, chcecie ten spam czytać? Bo po raportach wnoszę że nie za bardzo. Ale ja piszę na temat tylko może za bardzo przeceniam inteligencję innych i potem muszę tłumaczyć rzeczy które powinny być oczywiste tak jak z tym iq. Ok rozumiem ostrzeżenie. Będę pisał na temat ale bardziej łopatologicznie.
Mar_s 2 226 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Bo to jest ostatnie ostrzeżenie, jeszcze raz polecą raporty i się po prostu pożegnamy, myślę że bez większego żalu. 2 6
maxmaster027 893 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) 10 minut temu, ODIN85 napisał(a): @Mar_s A tu Bieszczady zimą Edytowane 11 Marca przez maxmaster027 1
RtxOn 170 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Teraz to dopiero zobaczycie moje iq. W temacie oczywiście mojego nowiutkiego rtx 5080, starej 4090. Do porzygu będziecie czytać obundervoltingu, cudownych temperatur itp. Nie wygracie. Także 5080 jest bardzo dobra karta, 3200mhz wyciągam na luzie.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca @RtxOn tak w sumie sobie przypomniałem - przecież Ty chciałeś 5090 2
Zachy 590 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) @Tester Wrażeń Ty masz monitor 3440x1440 240Hz i na nim CI cewy graja nawet na pulpicie? czy testujesz na 4k z jakims wyzszym odswiezaniem tez? Edytowane 11 Marca przez Zachy
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 1 minutę temu, Zachy napisał(a): @Tester Wrażeń Ty masz monitor 3440x1440 240Hz i na nim CI cewy graja nawet na pulpicie? czy testujesz na 4k z jakims wyzszym odswiezaniem tez? Mam monitor 2560x1440 240hz i w natywie nie gra. Jak daje DLDSR 2,25 to bodajze na 4K wskakuje i wtedy juz bzyczy i nie ma roznicy czy dam 240, 144, 120 - chyba, ze 60 to wtedy cisza
Element Wojny 4 776 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): Tfuu! Moderatorzy!? Przecież to są jakieś turbo jaja! Komórkę zalewa mi 1534 postów / info o "nowej treści" w wątku i czytam jakieś wysrywy & przedszkolne przepychanki grupy kolesi. O GPU, co setny post. Ominela mnie znowu jakas drama? ... ktos pojechal w Bieszczady? Ktos kogos lal kijem? Jakies sprosne teksty? Hmm? 52 minuty temu, RtxOn napisał(a): Nie płacz i się zdecyduj czy chcesz czytać wątek czy nie. Nie będziemy pisać tylko tego co Ty chcesz czytać. To nie jest koncert życzeń. Będziemy psioczyć na karty, mierzyć kto ma dłuższą itp Ty bankowo masz krotsza, that's what she said.
Mar_s 2 226 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Panowie, prośba jest do wszystkich, piszcie na temat. Bez wycieczek osobistych, docinek, i zbędnego wywoływania dram. 1 1
RtxOn 170 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) Admin już wie że dalej tęsknicie, zaczepiacie i chcecie pojedynków na iq. Takze najpierw zaczepiaja a potem zgłaszają. To mnie obrzydza, ani jednego postu nie zgłosiłem. Dlatego sam odchodzę. PS żeby żadna dziewczyna nie zgłosiła to dodam na temat rtx 5080 rulez. 4090 też a 5090 do wora. Elo panienki Edytowane 11 Marca przez RtxOn 2
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) Znowu @RtxOn z banem, szkoda, mnie bawi jego sposob pisania, np to: 28 minut temu, RtxOn napisał(a): Teraz to dopiero zobaczycie moje iq. W temacie oczywiście mojego nowiutkiego rtx 5080, starej 4090. Do porzygu będziecie czytać obundervoltingu, cudownych temperatur itp. Nie wygracie. Także 5080 jest bardzo dobra karta, 3200mhz wyciągam na luzie. Toc to zloto jest przeciez, zabawe zabraliscie - Ci co go zglaszali /EDIT Cos mi sie pokickalo, chyba tylko jakies posty wyczyscil @Mar_s Edytowane 11 Marca przez Tester Wrażeń
Zachy 590 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) 12 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Mam monitor 2560x1440 240hz i w natywie nie gra. Jak daje DLDSR 2,25 to bodajze na 4K wskakuje i wtedy juz bzyczy i nie ma roznicy czy dam 240, 144, 120 - chyba, ze 60 to wtedy cisza ok ja mam 3440x1440 i 240hz, nawet z fps na 300-500 nic u mnie nie slychac musze sprobowac jeszcze 5k x 2,5k moze ustawic i sprawdzic Edytowane 11 Marca przez Zachy 1
Alek_M 233 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Zaraz założy nowe konto RtxOff i będzie dalej spamował 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) A jak tam sytuacja Pipo i jego Astrala? Sprzedal, oddal, co planuje dalej, ktos cos? @PiPoLiNiO Edytowane 11 Marca przez Element Wojny
Rekomendowane odpowiedzi