Lameismyname 2 343 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 7 minut temu, Kadajo napisał(a): Ta i potem w socket Intela montuje Ryzena i "czemu nie wchodzisz kur..." I zapocony Kadajo pod nosem "cholera nie idzie" To chociaż spróbuję procesor AM4 w socket AM5. "Tutaj trochę wyprofiluje i wejdzie... chłopaki na forum zdębieją jak zobaczą 5800X3D na płycie AM5" 4
Pentium D 1 167 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 1 godzinę temu, Lameismyname napisał(a): Prawie jak na studiach: ser pleśniowy, chleb pleśniowy, herbata pleśniowa Kurna (przez w) jak skisłem Mniejszy kubek na herbatę itp a drugi większy na zupę, płatki itp. 2
Phoenix. 4 730 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Ta fota to z jakiejś meliny bo syf jakby jakiś reportaż pokazywali w opuszczonych budynkach 😂 5
maxmaster027 892 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 25 minut temu, Lameismyname napisał(a): I zapocony Kadajo pod nosem "cholera nie idzie" To chociaż spróbuję procesor AM4 w socket AM5. "Tutaj trochę wyprofiluje i wejdzie... chłopaki na forum zdębieją jak zobaczą 5800X3D na płycie AM5" Ale miał fajne piny, w sumie dalej ma Wygladaja troche jak makaron.
Lameismyname 2 343 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października (edytowane) 56 minut temu, Phoenix. napisał(a): Ta fota to z jakiejś meliny bo syf jakby jakiś reportaż pokazywali w opuszczonych budynkach 😂 Co, że pokój Pentiaka? Edytowane 7 Października przez Lameismyname 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 43 minuty temu, Lameismyname napisał(a): I zapocony Kadajo pod nosem "cholera nie idzie" To chociaż spróbuję procesor AM4 w socket AM5. "Tutaj trochę wyprofiluje i wejdzie... chłopaki na forum zdębieją jak zobaczą 5800X3D na płycie AM5" 3 godziny temu, Doamdor napisał(a): Królu złoty. No patrz kurna, toż to wyżej niż Premium... Znowu czuje się brudny i biedny... 2
dawidoxx 976 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października (edytowane) 2 godziny temu, maxmaster027 napisał(a): Herbatka musi byc. Niektórzy sie w bałaganie odnajduja inni na odwrót. Jak miał bym strzelać u kogo te zdjęcie było robione to wskazał bym stół prezydencki Edytowane 7 Października przez dawidoxx 5
AudRob 136 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 3 godziny temu, Lameismyname napisał(a): Zarówno ta wczorajsza, jak i ta sprzed tygodnia z "żywymi kulturami bakterii" Prawie jak na studiach: ser pleśniowy, chleb pleśniowy, herbata pleśniowa Na studiach to mieszkaliśmy każdy w domu wynajętym ale nikt się nie pałętał obcy po domu a panienki były od sprzątania, 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Kono to miał życie, i nigdy mu nie kupili porządnego komputera.
Doamdor 1 796 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 49 minut temu, Kadajo napisał(a): No patrz kurna, toż to wyżej niż Premium... Znowu czuje się brudny i biedny... Można po taniości zrobić Dubai Style by Wazzup i zrobić cały komputer na złoto. = 4
Lameismyname 2 343 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 46 minut temu, Doamdor napisał(a): Można po taniości zrobić Dubai Style by Wazzup i zrobić cały komputer na złoto. O kurwa ale splendor. Ludzie się męczą kompletując np. białe GPU czy MOBO do zestawu, a tu wystarczy wziąć szpraja i zacząć malować. Możliwości jest bez liku 1
brzecol 13 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Tak się przyglądam dyskusji, szczególnie tym złotym a skromnym rozwiązaniom to też się przyznam, że parę lat wstecz wziąłem Phanteksa Enthoo Primo w kolorze GOLD. Powód był prosty - był dwie stówy tańszy niż każdy inny kolor. Sęk w tym, że miał szybę z boku. Nie ukrywam, że trochę wioska była - bo cały "premium splendor" był widoczny. Jak ktoś nie pamięta jak toto wyglądało to załączam zdjęcie.
Lameismyname 2 343 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października @brzecol Jaki kraj takie złoto i szejkowie Wygeneruj proszę grafikę złotej obudowy PC ze złotymi komponentami w środku. Wpleć standardowo jakiś motyw cebuli i napis "PREMIUM ONION EDITION".
VRman 2 641 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 11 minut temu, Lameismyname napisał(a): Ludzie się męczą kompletując np. białe GPU czy MOBO do zestawu Zaśmiałem się z tych złotych obudów. Zaśmiała się i moja obudowa z kompa, z którego akurat teraz piszę. Przez dwadzieścia trzy lata istnienia, zyskała świadomość, duszę i poczucie humoru. Bok do niej gdzieś leży w garażu od ponad dekady. Brakuje jednej wnęki 5.25 i zaślepki na wnękę 3.5". Z przycisku Power dawno temu zlazła farba. Moje wymagania estetyczne nadal spełnia w 100%. Wymagania odnośnie temperatur też, bo jest otwarta i z tyłu jest dziura nad zaślepką płyty. Kot mi się na nią kiedyś zrzygał. Innym razem wylądowała na niej miska spaghetti. Nic się nie stało, bo jest pancerna. Porządne, grube blachy. Dyski HDD nie hałasowały w niej nawet w połowie tak jak w nowych badziewiach. Miałem przełożyć te zabytkowe części do innej... ale tak jakoś od 3 lat inna buda leży i czeka. Nie widzę za bardzo powodu, a że mi się nie chce z tym bawić to tak sobie postoi. Może kiedyś.
Lameismyname 2 343 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października @VRman Mam w pudełku obudowę Antec Plusview 1000 AMG (19KG) czyli takie cudo. Jeżeli o "pancerności" mówimy, to wpadłbyś na nią, to byś SIĘ połamał. Tak, dobrze czytasz... SIĘ nie JĄ! 2 1
Smalec 1 551 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 9 minut temu, Lameismyname napisał(a): @brzecol Jaki kraj takie złoto i szejkowie Wygeneruj proszę grafikę złotej obudowy PC ze złotymi komponentami w środku. Wpleć standardowo jakiś motyw cebuli i napis "PREMIUM ONION EDITION". Wersja "Dino Wilanów" 6
maxmaster027 892 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 3 minuty temu, Lameismyname napisał(a): @VRman Mam w pudełku obudowę Antec Plusview 1000 AMG (19KG) czyli takie cudo. Jeżeli o "pancerności" mówimy, to wpadłbyś na nią, to byś SIĘ połamał. Tak, dobrze czytasz... SIĘ nie JĄ! Kiedys to były obudowy Albo ta. I te logo, co coś znaczyło. Takie ładne. 3dfx mega fajnie logo, intel inside pentium !!! Microsoft
Lameismyname 2 343 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 4 minuty temu, Smalec napisał(a): Wersja "Dino Wilanów" Thx. Właśnie się gapnąłem, że nie dałem przedrostka zwracającego się do naszego szanownego bota forumowego No ale Ty zareagowałeś więc danke. 3 minuty temu, maxmaster027 napisał(a): Albo ta. I te logo, co coś znaczyło. Takie ładne. 3dfx mega fajnie logo, intel inside pentium !!! Microsoft Ale wrzuciłeś budy przerobione Oryginały były siekierą ciosane. Plastiku więcej jak w podróbkach adidasów zza wschodniej granicy Mimo wszystko na widok tych logotypów nostalgia łapie zdrowo.
brzecol 13 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 10 minut temu, Smalec napisał(a): Wersja "Dino Wilanów" You've made my day. Dino Wilanów RULEZ.
maxmaster027 892 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 12 minut temu, Lameismyname napisał(a): Thx. Właśnie się gapnąłem, że nie dałem przedrostka zwracającego się do naszego szanownego bota forumowego No ale Ty zareagowałeś więc danke. Ale wrzuciłeś budy przerobione Oryginały były siekierą ciosane. Plastiku więcej jak w podróbkach adidasów zza wschodniej granicy Mimo wszystko na widok tych logotypów nostalgia łapie zdrowo. "Ale wrzuciłeś budy przerobione" te to jeszcze byly w miare normalne Niektorzy biorą 5090 a na bude juz nie starcza i trzeba kombinować 3
areczek1987 911 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 40 minut temu, Lameismyname napisał(a): O kurwa ale splendor. Ludzie się męczą kompletując np. białe GPU czy MOBO do zestawu, a tu wystarczy wziąć szpraja i zacząć malować. Możliwości jest bez liku Ty widocznie nie łapiesz wazzup'a i prostej publiki pod którą robi nie wrzucałbyś w to pc modingu a dla niektórych może być to wiocha a dla innych nie. 1
Lameismyname 2 343 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października @areczek1987 Ja zrobiłem tylko repost. Oryginalnie wrzucił to kolega @Doamdor
skunRace 798 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 5 godzin temu, Pentium D napisał(a): Daj mu zpp na 5 minut za pomówienia albo więcej aby miał czas sprawdzić czy mu się 9800X3D nie okopcił Tak mi się skojarzyło @Pentium Dto nie Twój serwis komputerowy ? Popaprzcie na zdjęcia. Komentarz to złoto, gdy właściciel odpowiedział na zarzuty właścicielki i wyszło, że to mąż przyniósł tego laptopa i kazał zrobić po taniości jak usłyszał koszt wymiany obudowy https://www.google.com/maps/reviews/@52.3368764,20.9490767,3a,75y/data=!3m8!1e2!3m6!1sCIHM0ogKEICAgIDTh5nvWw!2e10!3e12!6shttps:%2F%2Flh3.googleusercontent.com%2Fgeougc-cs%2FAB3l90BYZt5DxpIMQjgPPY2G7K_WkNWiG9etpeV4PdKAxHtFTDq8A8dQQCWtBsh2LdY9Vi5WA8Wquwmh0rWdXI6rG-Z2FDqIT5tc8Kq8Zx2WyKmFXsafmpIjRMr_szBfTMIzs4sJOxSf!7i4000!8i1848!4m6!14m5!1m4!2m3!1sChZDSUhNMG9nS0VJQ0FnSURULTUta0hREAE!2m1!1s0x0:0x9def7aa645c3f89e?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MTAwMS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D 2 1
Rekomendowane odpowiedzi