Dziadku, "prawdziwy grafik" (jakby ci gorsi byli nieprawdziwi) ma już od dawna zapięty szereg narzędzi AI
Każde pokolenie na końcu źle znosi zmiany, narzekano że gówniarze sprawdzają w internecie i wikipedii zamiast w encyklopedii, dzisiaj będą narzekać że gówniarze sprawdzają u kłamliwego czata gpt zamiast w wikipedii
Ja też już jestem "dziadkiem" i z sentymentem wspominam "klasyczny internet", coś co dla moich rodziców było straszną zmianą w funkcjonowaniu społeczeństwa i ...z sentymentem wspominają swoje czasy
I tak to leci pokolenie za pokoleniem. Przetraw swój żal i wsiadaj do pociągu, korzystaj z narzędzi do rzeczy których nie mogłeś zrobić zamiast płakać za "wartościami"
Ale dla Ciebie wsadzenie obsługi wycieraczki z prostej intuicyjnej manetki do jednego przycisku w kierownicy i obsługi całej reszty za pomocą tabletu to jakiś skok technologiczny? To owszem, skok, ale na nasza kasę. Tak się robi bo jest to zwyczajnie tańsze w produkcji, ale naiwne społeczeństwo łyka marketingową papkę o jakiś przełomach technologicznych.
kulisy szczytu
....Nie mogąc osiągnąć porozumienia, liderzy UE uzgodnili alternatywę: 90 mld pomocy finansowej ze środków państw Unii. Według Ołeny Hałuszki, Belgia i Włochy obroniły pieniądze rosyjskich podatników, sięgając do kieszeni własnych obywateli....
https://wiadomosci.wp.pl/porazka-niemiec-zdrada-wloch-jak-w-brukseli-rozegraly-sie-losy-ukrainy-7234432759299040a
....no i naszych też
Też masz namiastkę asasyna
i wcale to źle nie wygląda
W takim dobrze ocenianym arc raiders razi np, że krzaki nie mają żadnej fizyki a w takim byle jakim outlaws jest fajna fizyka
Chwilę kiedyś grałem ale przez natłok premier zostawiłem... więc w ramach przypomnienia zacząłem od nowa rozgrywkę to może tym razem uda się skończyć bo przynajmniej początek jest zachęcający
Rekomendowane odpowiedzi