Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Totek napisał(a):

Teraz dla kontrastu znowu dają za mało tego żelu, na moim windforceu pamięci były pokryte tak na 75% :lol2:

Dostałeś gwarancję na 4 lata prawda? To lej na to. Po 4 latach albo wymienisz kartę, albo kupisz sobie termożel i zmienisz go na nowy :) ja nie zamierzam tam zaglądać dopóki temperatury są ok :)

Edytowane przez Mpro
  • Like 1
Opublikowano

Ja tam już blok wodny założyłem i mam to z głowy. Swoją drogą polecam tego Gigaszrota, cewki luksus, 450W w serii może mieć, podwójny bios, jedynie kultura pracy chłodzenia może być średnia. Jako najtańsza propozycja pod blok? Rewelacja. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

"Nie da się ukryć, że sytuacja wokół niektórych modeli układów GeForce RTX 5000 robi się co najmniej dziwna, nawet biorąc pod uwagę coraz większe problemy z dostępnością kości pamięci oraz wzrostem ich cen. NVIDIA opublikowała bowiem oświadczenie, w którym jasno deklarowane jest, że żaden układ Blackwell nie ma i nie będzie miał statusu EOL, wszystkie modele są w dalszym ciągu produkowane oraz że trwają prace ze wszystkimi partnerami, aby utrzymać dostępność poszczególnych kart graficznych. Niedługo po filmie od Hardware Unboxed, swoje oświadczenie wydała także firma ASUS, która niejako przeczy swoim wcześniejszym słowom (jeśli wierzyć w pełni materiałowi od HU)"

https://www.purepc.pl/geforce-rtx-5070-ti-rtx-5060-ti-co-z-dostepnoscia-kart

Pam Prezydent Tramp namieszał i świat oszalał. Kongres powinie go wywalić ze stanowiska Prezydenta :cool:

Edytowane przez leven