Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Grolshek napisał(a):

Potwierdzam. Przerobiłem tysiąc różnych kart na składanych kompach i ŻADNA nie piszczała. Jaki wniosek? Statystycznie jest to niemożliwe żeby któraś nie grała więc mam to szczęście że mój słaby słuch nie ogarnia tej częstotliwości i żyję w błogiej nieświadomości.

Ja to ostatnio kobitę po prosiłem, aby posłuchała. To stwierdziła, że robię z niej idiotkę, bo nic nie słyszy. :E Jak chodziłem do medycy pracy, to babka od słuchu sprawdzała słuch po częstotliwościach. To mi mówiła że mam idealny słuch jak na mój wiek, bo wszystko wyłapałem. Dlatego pewnie serwisy nie uwzględniają tego, bo jest to kwestia słuchu. Jeden serwisant usłyszy, drugi nie to najlepiej po prostu za cewki nie uwzględniać. 
Niby fajnie, ale jednocześnie jako pc'towiec to piekło dla mnie. :Crash: 

Edytowane przez Garru
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Słuch sprawdzany jest tylko na niskich częstotliwościach także to badanie to możesz o kant dupy.

Bierzesz słuchawki na głowę włączasz generator i będzie wiedział gdzie Ci się kończy słuch obecnie. 

Ja tam słyszę nawet jak router popiskuje ;)

Edytowane przez sideband
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a):

To była w zasadzie transplantacja oragnów no ale w zasadzie to to samo co złożenie nowego komputera :P

Następna dopiero za rok/dwa jak stanieją ramy przesiadka na am5 albo może i 6 :E

Ja generalnie mam mega dobry słuch ale takie rzeczy mi najwidoczniej nie przeszkadzają, jak już wspominałem wcześniej 3060 ventus był dla mnie "cichy" :blant:

a JAK ogólnie wrażenia z przesiadki z 3060 :) ? Bo ostatnio chyba lipton testował i zachwalał te kartę, że zestarzała sie jak wino

Opublikowano
1 godzinę temu, sideband napisał(a):

Słuch sprawdzany jest tylko na niskich częstotliwościach także to badanie to możesz o kant dupy.

Bierzesz słuchawki na głowę włączasz generator i będzie wiedział gdzie Ci się kończy słuch obecnie. 

Ja tam słyszę nawet jak router popiskuje ;)

Chyba na NFZ. Słuch jest sprawdzany w Enel-med na wszystkie możliwe sposoby tylko abonament trzeba mieć korporacyjny :metal: