sideband 2 236 Opublikowano Poniedziałek o 16:14 Opublikowano Poniedziałek o 16:14 36 minut temu, Sidr napisał(a): Na default 1875MHz przy 800mv. Przynajmniej na wykresie, bo pewnie tez wezmie 810. To masz zacną sztukę nie wiem czy ktoś trafił jeszcze takie cudo
Sidr 203 Opublikowano Poniedziałek o 16:51 Opublikowano Poniedziałek o 16:51 36 minut temu, sideband napisał(a): To masz zacną sztukę nie wiem czy ktoś trafił jeszcze takie cudo Tego Zotaca kupiłem na premiere serii 5k i chyba po miesiącu został już wycofany i zastapiony wersją SSF, więc to jakaś krótka seria chyba była.
maxmaster027 1 118 Opublikowano Poniedziałek o 17:03 Opublikowano Poniedziałek o 17:03 Godzinę temu, Sidr napisał(a): Nie gram w benchmarki. Odpal Quake II RTX na 1440p wszystko na max, i wejdz w rozdzielczosc renderowana ustaw fix 100%
sideband 2 236 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Bios 2500W od MSI to tak naprawdę bios XOC Czyli posiada dokładnie te same plusy i minusy specyficzne dla tych biosów
lukadd 3 358 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mordę wykrzywiło, więc chyba OK Ale nie klikam, nie chce nawet wiedzieć, nie dam mordzie złamanego centa klikiem zarobić 1
Phoenix. 5 494 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Trzeba klikac, zeby dac lapke w dol
MarcoSimone 1 048 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Phoenix. to ten sam co dolutował drugie 16pi gniazdko zasilania? LOL...teraz ma powód żeby wykrzywić papę 1
Rekomendowane odpowiedzi