Hilt0n 38 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu WHEA errors wala ostro na dołączonym uchwycie od MSI. Dwie różne płyty i to sam wynik. Ten Lightning rozczarowuje w porównaniu z Matrixem.
sideband 2 329 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ten błąd to nie błąd tylko normalne zachowanie związane z zarządzaniem energii 1
maxmaster027 1 139 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @Zachy Ten wątek wielokrotnie zakreślał różną tematyke, nawet gotowania, o ile ktos chcial usmażyć sobie jajka na GPU 1
Lameismyname 3 018 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Zachy napisał(a): Co to za owoc przywędrował i roznych ludzi, w tym mnie, w malo wyrafinowany sposob zaczepial. Za malo ma emocji w politycznym? I szuka nowych wrazen w sprzęcie jako alfa i omega Też się zastanawiam. Na szczęście moderacja stanęła na wysokości zadania ostudzając dziwne zapędy jegomościa. Oby coraz mniej takich krzywych akcji. Potrzebne jak kwiatek do kożucha.
Phoenix. 5 631 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, Lameismyname napisał(a): Nie no, autor chce GPU za 2,5k, polecany jest RX 9070 Ta opcja jest absolutnym sztosem za 2500zl, giereczka 150zl od reki i 200zl na steam oraz karta 16gb.
Hilt0n 38 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, sideband napisał(a): Ten błąd to nie błąd tylko normalne zachowanie związane z zarządzaniem energii Pierwsze słyszę
sideband 2 329 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jak wymusisz pełen takt na karcie i wyłączysz oszczędzanie energie związane z pci-express to nie będzie tych błędów. Tylko wiadomo co się stanie z poborem mocy w idle Sam w sobie sterownik od karty też wymusza przeskakiwanie do pci-express 1.1 Do tego oszczędzanie energii związane z ASPM - chipset/CPU
Hilt0n 38 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Dzięki @sideband Jak czytałem na szybko o tym to tylko PCI 4Gen wyskakiwał i myślałem, że to się mnie nie tyczy. Wyłączyłem PCI Power Management w biosie i 0 errors
Rekomendowane odpowiedzi