RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Przecież widać jak wół, że przed włożeniem procesora coś jest nie tak z dolnymi pinami. -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
To brzmi jak papka microsoftu. Heightmapy zajmuja dosc malo miejsca, do tego podstawowe tekstury i mogloby to normalnie dzialac i zjamowac te 100gb, jakos x plane to ogarnal. Wiadome, jakosc by spadla, no ale wlasnie wtedy robisz preload grasz w lekko okrojonej wersji i gitara, a tak to nie masz nic. To co podlinkowales nie ma przepustnicy. Jest to przerobiona wersja joya t16000, o ktorym wspomnialem. -
Przez blabla123 · Opublikowano
Flaszkę tam jeszcze powinni dorzucić za taki piniądz. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja obstawiam jednak, że problemem jest to, iż z treścią nie jest Ci po drodze i to powód próby dyskredytowania mnie. Raczej jestem chwalony za styl wypowiedzi i jej jasność Fajna projekcja, ale nie rób takich więcej. Nope. Berkowicz tam był stażystą, a Zadnberg ma swoje repo. Skoro nie widzisz różnicy to znak, że konfederackie zaślepienie weszło Ci na nowy poziom. Znajdą się tacy. Np. Michał Gramatyka, ale on uciekł ku mojemu niezadowoleniu do europarlamentu. To było bardzo słabe, bo dopiero co objął tekę wiceministra cyfryzacji. A jak inaczej napisać ustawę niż tak, żeby była dobra pod kątem legislacyjnym? Przenosząc do na grunt IT - napisał 100 programów, z których żaden nie miał prawa działać, bo kod był kiepski. I co - to jest Ok i pokazuje jego kompetencje? No raczej nie. Nie będę, bo ich nie stać na mnie. Nadto, nie przyjmuję zleceń od takich podmiotów jak Konfa. Stronię generalnie od partii politycznych, ale od takich russkich onuc to trzymam się bardzo daleko. Odpowiedziałem na każde z Twoich pytań. To Ty pozostawiłeś wiele z moich wypowiedzi bez swojej odpowiedzi zasłaniając się tym, że już nie chcesz. Ja na każdy fragment po kolei odpowiadam. Dodatkowo, nawet nie próbowałeś sam sprawdzać co robią poszczególni konfederaci - posługiwałeś się tylko ogólnikami. Dopiero kolega @LeBomB napisał na ten temat więcej, ale to bez znaczenia bo jak pisałem wcześniej - odnosiłem się do wierchuszki. Czemu nie odpowiedziałeś na kwestie związane z odpowiedzialnością za podpisywane papiery/pisma/wnioski/projekty? Twoje słowa są puste kolego. To, ze coś twierdzisz nie znaczy, że to prawda. Twoje konfederackie zaślepienie jest martwiące, bo większoćć ludzi z wiekiem wchodzi na wyższe etapy rozwoju i jak tam wyżej napisano - wyrasta z korwinistycznych bzdurek. Ty się jednak mocno zatrzymałeś na pewnym (na oko nastoletnim) etapie i wierzysz w te bzdurne, proste rozwiązania dużych problemów. A jak coś jest niewygodne to to ignorujesz (jak wyżej kwestię odpowiedzialności za wniosek). Nie jest to szczególnie zachęcające do dalszej dyskusji, bo nie tylko nie odpowiadasz na argumenty, nie przyjmujesz tych na które nie masz odpowiedzi, ale po prostu ignorujesz te, które są dla ciebie niewygodne. Nie, nie każdy poseł konfederacji nie ma żadnych osiągnięć zawodowych, ale wierchuszka ich nie ma - to śmiało mogę przyznać. Ale nawet pomimo tego, że mają prawników ochoczo podpisali totalnego bubla. Takiego, że moi stażyści w kancelarii takich nie robią. Jak dla mnie świadczy to o masowej niekompetencji tych posłów. A dla Ciebie? Nikt nie sprawdził sztandarowego projektu ustawy? Takiego, którym się chwalili? Nikt go nie przeczytał? To już nie tylko niekompetencja, ale i głupota. Bo mógł tak ktoś wcisnąć legalizację pedofilii Czemu się do tego nie odniesiesz?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi