Na szczęście ślady użytkowania są tylko na padzie, konsola jak nowa. Pudło nie jest mi do niczego potrzebne. Grałem już w kilka gier i znaczną różnicę widzę tylko w the crew motorfest, stellar blade I ff7r. W takim spidermanie 2 jest wyraźna różnica, ale to w żadnym wypadku nie jest game changer. Czuję się jak po wymianie Radeona 4870 na GTX 270. Jest lepiej, ale szału nie ma w żadnym razie.
Możecie polecić coś co jest pro enhanced I różnica w grafice jest większa niż w the crew?
Do laptopa Dell Latitude E5470 z procesorem I5 6300U dać Ptma-a czy zwykła pasta Mx-4 wystarczy?
W czasie grania w World of Tanks temp.procesora dochodzi do okolic 90 st.C,laptop o nieznanej historii dlatego chcę go rozkręcić i przeczyścić.
Moje i7 6700 miesiąc temu przeszło na emeryturę, kupiłem procesor jakoś w połowie 2022r i przy Bequiet Dark rock 4 osiągał u mnie przy wypalarkach max 65-67c i ok 85-87w, w grach zazwyczaj 55c ~50w. Wnioskuję że miał lekkie życie bądź chodził z wydajnym chłodzeniem u wczesniejszczego właściciela że nie było problemu z glutem pod ihs.
Rekomendowane odpowiedzi