zozolek 70 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 4090 używkę na GW idzie wyrwac dziś za 6-7k . Po premierze 5xxx pewnie 4-6k zjadą srogo o ile 5080 bedzie miec te 24gb.
Phoenix. 515 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Żadnej 24gb 5080 nie będzie póki co Najpierw to muszą się pojawić kości 3gb a później ew Superki po roku.
King Arthas 15 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 20 minut temu, ODIN85 napisał(a): @King Arthas Parę osób tu będzie opychało swoje 4080 w super cenach Ja wystawię na Allegro/OLX. Nie zamierzam na forum sprzedawać, skoro mogę to sprzedać tam.
galakty 429 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja zobaczę co pokaże 5070Ti, bo jak mam wymieniać to już żeby miała 16GB. 1
Kaczkofan 6 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja mojej 4080s też nie sprzedam, pójdzie do kompa syna Siedzi na 7800x3d /4070ti Oczywiście najpierw muszę mieć powód do zmiany GPU, póki co nic w co gram - z CP2077 włącznie - nie daje mi najmniejszego powodu do zmiany GPU.
ODIN85 608 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 18 minut temu, Alek_M napisał(a): Po wyjściu 5080 24GB, to na pewno, a wymieniać na kastrata z 16GB ja bynajmniej nie mam zamiaru. Jak dadzą za 5000-6000 to każdy inaczej będzie gadał 8 minut temu, King Arthas napisał(a): Ja wystawię na Allegro/OLX. Nie zamierzam na forum sprzedawać, skoro mogę to sprzedać tam. Już dawno dałem sobie spokój z patologią tam. 1
zozolek 70 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nvidia już pracuje w pocie czoła, aby usmiercić wydajnośc 4xxx - czy nowe dlss czy fg tylko na serii 5xxx Robia tak odkąd pamiętam, jest nowe masz kupić nowe.
Doamdor 215 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Brolly napisał(a): Zdziwisz się XDDDDD Też bym chciał 4070 ti super za 3000 To negocjuj. 27 minut temu, Alek_M napisał(a): Po wyjściu 5080 24GB, to na pewno, a wymieniać na kastrata z 16GB ja bynajmniej nie mam zamiaru. Bierz RTX 5090, 32GB wystarczy ci dłużej.
King Arthas 15 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 16 minut temu, ODIN85 napisał(a): Już dawno dałem sobie spokój z patologią tam. Ja debilom nie odpisuję, albo blok, natomiast jeśli chodzi o sprzedaż to nigdy się nie naciąłem nie licząc gościa co nie nie chciał oddać 25zł za wysyłkę, ale Allegro załatwiło sprawę Dodam, że wtedy używane RTX 3070 sprzedałem za 6k Edytowane 2 godziny temu przez King Arthas 1
zozolek 70 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 20 minut temu, King Arthas napisał(a): Ja debilom nie odpisuję, albo blok, natomiast jeśli chodzi o sprzedaż to nigdy się nie naciąłem nie licząc gościa co nie nie chciał oddać 25zł za wysyłkę, ale Allegro załatwiło sprawę Dodam, że wtedy używane RTX 3070 sprzedałem za 6k 3080 po 8k schodziły 3060ti nawet po 5,5k to były czasy .... 1
JeRRyF3D 530 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 52 minuty temu, zozolek napisał(a): Nvidia już pracuje w pocie czoła, aby usmiercić wydajnośc 4xxx - czy nowe dlss czy fg tylko na serii 5xxx Robia tak odkąd pamiętam, jest nowe masz kupić nowe. Zawsze znajdą się tacy, co rozwój, postęp, ulepszenia nowego nazwą uśmiercaniem starego. Czy ktoś Ci coś zabiera ze starych GPU?
ODIN85 608 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 58 minut temu, zozolek napisał(a): Nvidia już pracuje w pocie czoła, aby usmiercić wydajnośc 4xxx - czy nowe dlss czy fg tylko na serii 5xxx Robia tak odkąd pamiętam, jest nowe masz kupić nowe. To w sterach tak robią 3
zozolek 70 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 15 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Zawsze znajdą się tacy, co rozwój, postęp, ulepszenia nowego nazwą uśmiercaniem starego. Czy ktoś Ci coś zabiera ze starych GPU? Nie zrozumiałeś. Dostaniemy DLSS 4.0 i pan kurteczka powie ze tylko w nowych 5xxx - kupuj ! Minie miesiac i na githubie pojawi się mod na dlss 4.0 pod 4xxx jak dla serii 2xxx 3xxx gdzie FG przeciez to tylko ficzer dla 4xxx.
King Arthas 15 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, zozolek napisał(a): Dostaniemy DLSS 4.0 i pan kurteczka powie ze tylko w nowych 5xxx - kupuj ! Nikt nie zmusza Cię do kupna. Nie chcesz to nie kupujesz, proste. 1
galakty 429 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No lepiej robić jak AMD, FSR dla wszystkich ale za to jest kiepski 1
Radio Tirana 128 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mam wrażenie, że wy tutaj mieszacie pojęcia. DLSS 3 działa na wszystkich kartach RTX. Włącznie z funkcją Ray Reconstruction. Jedynym ficzerem zarezerwowanym dla RTX 4000 jest generator klatek.
Kadajo 888 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Przecież FG Nvidii działa nadal tylko na RTX 4xxx, to FG które działa na starszych kartach to wersja AMD która niestety nie jest tak dobra. 1 minutę temu, Radio Tirana napisał(a): Mam wrażenie, że wy tutaj mieszacie pojęcia. DLSS 3 działa na wszystkich kartach RTX. Włącznie z funkcją Ray Reconstruction. Jedynym ficzerem zarezerwowanym dla RTX 4000 jest generator klatek. A jak kiedyś krzyczałem ze Nvidia namiesza ludziom w głowach i ci nie będą ogarniali co to DLSS a co to FG to był na mnie rage
zozolek 70 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) nikt nic nie miesza. FG daje sporego boosta i napewno nic poza najwazniejszym materialnym aspektem nie stoi na przeskzodzie by go wporwadizc do serii 2xxx i 3xxx ale wtedy ... i ta sama wodę wleją za chwile przy serii 5xxx - ze tam AI zaimplementowali, bo to najnowsza technologia toszto @Jerry rozwój , postep i ulepszanie nowego. Tylko 10 letni wiesiek nie odstaje od dzisiejszych gier specjalnie .. Edytowane 1 godzinę temu przez zozolek
Phoenix. 515 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, zozolek napisał(a): Robia tak odkąd pamiętam, jest nowe masz kupić nowe. To sie nazywa postepem technologicznym ale dla prostych ludzi oznacza "ubijanie" 1 1
galakty 429 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Przecież oni dają NOWE dla NOWYCH, a nie zabierają STARE dla STARYCH 2
Phoenix. 515 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, zozolek napisał(a): poza najwazniejszym materialnym aspektem nie stoi na przeskzodzie by go wporwadizc do serii 2xxx i 3xxx ale wtedy ... jakies dowody czy to twoja paplanina??
zozolek 70 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): To sie nazywa postepem technologicznym ale dla prostych ludzi oznacza "ubijanie" Naiwni ludzie łykaja wszystko.
Phoenix. 515 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, galakty napisał(a): Przecież oni dają NOWE dla NOWYCH, a nie zabierają STARE dla STARYCH Gpu jak sie kiedys rozwijaly tez nowe dostawaly nowe ale w starych nic nie zabierali, ale to jak widac trudno zrozumiec 1
galakty 429 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jak im tak źle to niech idą do AMD gdzie FSR jest dla każdego, kto zabrania? AMD takie super, juhu... Tylko jakoś mało kto ich chce 1
Brolly 73 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 6 minut temu, galakty napisał(a): Przecież oni dają NOWE dla NOWYCH, a nie zabierają STARE dla STARYCH Pewnie chodzi o to ze jak chcesz "nowy" DLSS z kompresją tekstur to musisz sobie kupić 5xxx a 4xxx w dupke sobie wsadź i siedź na tym "starym" dlss Edytowane 1 godzinę temu przez Brolly
Rekomendowane odpowiedzi