A to nawet nie wiem, mało na lfm jeździłem autami które mają h-pattern.
Jeszcze co do Ace, to multi będzie dodane dopiero w drugim lub trzecim patchu, nie będzie tego na premierę, a jak będzie to przez simgrida ma być obsługiwane m
Jak już pisałem na forum wielokrotnie - pokonać korporacje można już obecnie wyłącznie na drodze rewolucji. Metodami prawnymi się nie da bo mają dobrych i drogich prawników, a i samo prawo to jedna wielka kopalnia interpretacji.
--- jak inaczej nie potrafisz? To cóż, ulżyj sobie :> Twój cyrk, Twoje kredki. Przypomnę tylko, że w żadnym z powyższych nie chodziło bezpośrednio o Ciebie.
--- no, czyli skalperzy są dobrzy. Sklepy są złe. Rozumiem. Nie mamy chyba dalej o czym rozmawiać. :]
Tja, odwieczny argument na co kogo stać a na co nie stać mnie kupić 30 takich napędów po skalperskich cenach, ale nie kupię żadnego bo nie zamierzam wspierać patologii. Producent wydał sprzęt po cenie X, i wolę poczekać aż taka cena będzie a nie płacić frycowe spekulantom. Czy to sklepom czy prywatnym. Wszystko jedno.
Tam gdzie cena rośnie i jest to kluczowe dla mojego funkcjonowania - trudno. Za usługę w warsztacie, za części do auta, za masło, za prąd etc - za wszystko płacę więcej. Ale to są towary pierwszej potrzeby dla mnie. Napęd do konsoli, zdecydowanie nie
A już na pewno nie zamierzam chwalić się tym, że wsparłem patologię i uważam się z tego powodu za bohatera - tym bardziej że jest w tym też łyżka dziegciu - kolega @voltq pisał tutaj przed premierą jeszcze, że kupił P5 od skalpera bo nie miał wyjścia i więcej tego nie zrobi, bo to zuo. Minęło dwa tygodnie - i cyk, napędzik od skalperka :] Po czym spam co drugą stronę jaki to dil nie jest cudowny - najczęściej lub zwykle spam niewywołany w żaden sposób, od tak, po prostu :>.
On potrafi ustawić wyższe ISO, ale często tego nie robi w ciemniejszych miejscach. W tym lesie nie było aż tak pochmurno. Drugie zdjęcie to krótszy czas naświetlania i ISO 640.
Rekomendowane odpowiedzi