Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Podobnie z GPU. Albo przesiadka przy relatywnie najmniejszej dokładce kasy (choć to się procentowo nie spina), albo jechanie z nią do spągu, aż ma wartość złomu, i dopiero po latach znowu - full kwota.
Kwestia podejścia.   

Za 350 CEX odkupi od ręki mojego 4070. Kolejne 150 CEX da mi za mojego starego iPhone 13 Mini. 150 dostalem na swieta. Czyli lacznie mam 650. Jesli przyjdzie mi dolozyc 150 do 5070Ti to kupie, ale jesli przyjdzie mi dolozyc 350 to juz nie kupie. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
22 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Za 350 CEX odkupi od ręki mojego 4070. Kolejne 150 CEX da mi za mojego starego iPhone 13 Mini. 150 dostalem na swieta. Czyli lacznie mam 650. Jesli przyjdzie mi dolozyc 150 do 5070Ti to kupie, ale jesli przyjdzie mi dolozyc 350 to juz nie kupie. 

Chyba zera pogubiłeś...

Opublikowano
1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

No nie wiem, a jak nie ogarnie i będzie trzeba lecieć po 5090? :D :D

Jeszcze w kolejce na 2025 Sea of Stars, Octopath Traveler II, Metaphor, Alone in the Dark, Persona 3 reload itd. Może w końcu yakuzy ruszę.  Nier Automata bo do dziś tylko mam pierwsze przejście :E Lies of Pi itd. Dalsze granie w Aganist The Storm, INDIKA w planie, na Prison Architect 2 czekam. Z premierowych to chyba tylko KCD2 mnie jara na 2025 z nowości.

Z dużych AAA jak połatają Stalker 2, Sillent Hill 2 remake.

Z tego co już połatane i w kolejce z AAA to RE:4 remake, Wukong, Dead Space, może GOW 2 jak będzie ochota i czas na mdłą przygodę od Sony. 

Pierdylion gier do ogrywania jrpg, strategie itd. Gnioty AAA na końcu listy, albo po roku+ jak połatają wybrane :E

15 minut temu, Pavel87 napisał(a):

Ja słyszałem, że dodatki do Stardew Valley wymagają już RTX 5090 :E Muszę w końcu też to odpalić bo jeszcze nigdy nie grałem :) 

Rozwieję wasze wont-pliwości.

"256 mb video memory, shader model 3.0+"

Opublikowano
31 minut temu, muszka napisał(a):

Nie no człowiek widzi 8 stron do przeczytania myśląc, że jakieś dobre info wpadło o tu te same dyskusje o za wysokich cenach, mimo że to czysta spekulacja bo nikt ich nie zna :Up_to_s:

Zobaczysz za kilkanaście dni jak bedzie 8 stron, tylko o tym ile kto zamowil karcioszek albo ile mial w koszyku albo, ze w tym sklepie kupil 3 a w tamtym jeszcze dwie, a 5 kolejnych czeka w Paczkomacie na odbiór :E

• Haha 2