Polaka stać
Ja się odniosłem do ogólnych cen, a że Polacy lubią przepłacać to ich sprawa. Akurat tu jest specyficzny przykład z tym MindFactory. Jest wiele sklepów, które bez problemu oferują wysyłkę do Polski. Jak ktoś nie umie sobie zamówić spoza kraju, to niech se zamawia w Polsce i sponsoruje januszerskie sklepy, mi to lotto. Nawet X-Kom niemiecki ma lepsze ceny jak w Polsce. Na tą chwilę cena tego procesora oscyluje w granicach 550 EURO. Wszystkie karty graficzne w ostatnich 5 latach zamówiłem z zagranicy, głownie DE czy IT. Nigdy nie miałem żadnych problemów, a raz musiałem nawet reklamować.
PS, nigdy nie zamawiałem przez BodyCar, są lepsze strony.
Zabrzmi to jak teoria spiskowa, ale mam takie spostrzeżenie. Dzisiaj w jedynce polskiego radia w Warszawie odbyło się słuchowisko radiowe w którym odegrano przedstawienie teatralne na motywach sztuki Marii Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej pt. "Mrówki". Pierwszy raz oficjalnie odbyło się ona w dniu, w którym Włochy podpisały pakt z Niemcami (oś) tj. 25.10.1936r. A dzisiaj Premier Włoch poleciała samolotem do USA. Wygląda to trochę podobnie do tych filmów z motywem biedronek o których ktoś wspominał wcześniej na forum.
Rekomendowane odpowiedzi