Gość P.Wiśnia Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 5 minut temu, Element Wojny napisał(a): a to takie buty, koledzy Jensena na forum. no to proszę o cenę 5070Ti. GeForce RTX 5070Ti Gaming Trio - 880$ GeForce RTX 5070Ti Suprim - 920$
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Teraz, P.Wiśnia napisał(a): GeForce RTX 5070Ti Gaming Trio - 880$ GeForce RTX 5070Ti Suprim - 920$ A po ile FE?
Gość P.Wiśnia Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Teraz, Element Wojny napisał(a): A po ile FE? Nie posiadam danych na temat FE.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): A będzie w ogóle FE ? A czemu miałoby nie być?
galakty 3 322 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 18 minut temu, Element Wojny napisał(a): A może DLSS 4 rzeczywiście nie jest jeszcze gotowe na premierę. No to wleci z Superkami, też mi problem
Totek 784 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 12 minut temu, cichy45 napisał(a): IMO ta trójka to zniekształcone S. Bez tego byłoby DLS3 co nie ma sensu. To fakt, jeszcze nie widziałem by podawano na pudełkach wersję DLSS czy FSR.
Kadajo 7 411 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Teraz, Element Wojny napisał(a): A czemu miałoby nie być? No np. taki RTX 4070 Ti nie miał FE 1 1
Radio Tirana 1 042 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): A czemu miałoby nie być? Na przykład 4070 Ti nigdy nie wyszedł w wersji FE.
Kadajo 7 411 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 2 minuty temu, Totek napisał(a): To fakt, jeszcze nie widziałem by podawano na pudełkach wersję DLSS czy FSR. Zgadza się, a pudelka łudząco przypominają RTX'y 4xxx 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 3 minuty temu, Kadajo napisał(a): Zgadza się, a pudelka łudząco przypominają RTX'y 4xxx Na moim pudle od FE w ogóle nic nie ma 6 minut temu, Kadajo napisał(a): No np. taki RTX 4070 Ti nie miał FE 6 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Na przykład 4070 Ti nigdy nie wyszedł w wersji FE. No to jak nie wyjdzie, to pewnie nie kupię, bo bez odniesienia do wersji FE za MSRP to sklepy rzucą sobie dowolną cenę z dupy.
Reddzik 2 768 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 12 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Nie posiadam danych na temat FE. 3
SebastianFM 344 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 10 minut temu, Totek napisał(a): To fakt, jeszcze nie widziałem by podawano na pudełkach wersję DLSS czy FSR. A ja widziałem, na moim akurat jest DLSS 3.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Fake'i wszędzie, ściema, kłamstwo, oszustwo. Edytowane 2 Stycznia przez Element Wojny 3
ShaDow_Pro 565 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Ja wysiadam z tego pociągu wariactwa, może latem zobaczę jak będzie wyglądać sytuacja jak karty już się przyjmą na rynku 2
Spl97 1 293 Opublikowano 2 Stycznia Autor Opublikowano 2 Stycznia 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Nie oglądać jak ktoś ma słabe serce Pewnie opublikował kolejne wysrywy ala MLID .
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, ShaDow_Pro napisał(a): Ja wysiadam z tego pociągu wariactwa, może latem zobaczę jak będzie wyglądać sytuacja jak karty już się przyjmą na rynku Nie rób tego dobry człowieku, 1000zł tu czy 8000zł tam, co to za różnica, Twoja obudowa domaga się zmiany. 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, Spl97 napisał(a): Pewnie opublikował kolejne wysrywy ala MLID . O dziwo cisza u MLID'a 1
ShaDow_Pro 565 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 11 minut temu, Element Wojny napisał(a): Nie rób tego dobry człowieku, 1000zł tu czy 8000zł tam, co to za różnica, Twoja obudowa domaga się zmiany. Teraz zdecydowałem że czas wymienić telefon, karta zostaje na lato + potem pewnie 9800X3D, daj mi wytrwać w silnej woli, dam radę
Godlike 880 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia A po co ci telefon? W murzyna ani w KCD2 na telefonie nie pograsz a na nowiutkim i pachnącym RTX juz tak 1
ShaDow_Pro 565 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Z wami nie wolo dyskutować, bo wyjdzie na to że będę pukał w dniu sprzedaży w szybę z kasą w zębach 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Teraz, Godlike napisał(a): A po co ci telefon? W murzyna ani w KCD2 na telefonie nie pograsz a na nowiutkim i pachnącym RTX juz tak O to to! 2 minuty temu, ShaDow_Pro napisał(a): Teraz zdecydowałem że czas wymienić telefon, karta zostaje na lato + potem pewnie 9800X3D, daj mi wytrwać w silnej woli, dam radę A na cholerę Ci telefon, rozmowa będzie taka sama czy to na Nokii na na iPhonie, a nowy RTX w obudowie - ten kolor, ten zapach, ta poranna bryza! Tego się nie da zastąpić!
ShaDow_Pro 565 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Idę nawalać w BO6, bo mnie przekabacicie za chwilę
Godlike 880 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) No to nowiutki RTX pod BO6 w 8k jak znalazł, a i jescze moze w gratisie kod do murzynka będzie Edytowane 2 Stycznia przez Godlike
Rekomendowane odpowiedzi